RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty / All Over Press

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Storklubb jakter denne superspissen.

God dag, folkens, her er ryktene vi fant torsdag.

Manchester United vil ha Suarez!

Slapp av, Liverpool-fans, vi snakker selvsagt om Anderlecht-spissen Matias Suarez. David Moyes skal angiveldig ha sendt speiderne sine for å vurdere Suarez flere ganger. Nå er Moyes kjent for å gjøre unna den avgjørende speiderturen selv, og dette har foreløpig ikke skjedd. I hvert fall ikke som offentligheten vet.

Chelsea skal forsterke i januar, og nå skal de ha fått grønt lys til å by på Real Madrids midtbanespiller Sami Khedira. 26-åringen skal ha et svært godt samarbeid med José Mourinho, som forlot Real Madrid etter forrige sesong.

Tottenham skal være ute etter å forsterke ytterliggere i sommer, og nå kobles Aston Villa-spiss Christian Benteke til klubben. Han blir verdsatt til minst 20 millioner pund hos Paul Lambert & co.

Tottenham lyktes med å hente danske Christian Eriksen i sommer, og nå vil de ha mer dansk dynamitt på White Hart Lane. Nå skal den danske duoen Søren Andreasen og Kasper Nissen trene med Spurs. Kult navn å ha bak på drakte, i så fall.

Alex Fergusons tidligere assistent Mike Phelan har latt seg intervjue av Daily Mirror. Der uttaler Phelan at United hadde «kjøpt en av verdens absolutt beste spillere» hvis Ferguson og David Gill hadde fortsatt denne sesongen. Hvem han snakker om er ikke kjent, men vi skyter vel ikke langt over mål hvis vi tipper Gareth Bale?

Chelsea og Manchester City kjemper om ligagull, men nå kjemper de også om samme spiller. Nå er det PSGs midtbanespiller Blaise Matuidi som er på radaren til de to engelske storklubbene, og 26-åringen kan forlate franskmennene gratis når kontrakten hans går ut til sommeren.

Southampton har fått en god start på sesongen, og nå vil de forsterke stallen i januar. Cagliaris italienske midtstopper Davide Astori skal være på blokka til Claus Lundekvams tidligere klubb, og The Saints vurderte faktisk å kjøpe 26-åringen allerede denne sommeren.

Samtidig håper Chelsea å snyte Bayern Munchen og Borussia Dortmund for Wolfsburgs 17 år gamle stortalent Julian Brandt. De to Champions League-finalistene fra forrige sesong har begge siklet etter unggutten i lang tid, hvis det er lov å si.

Og til slutt, og nå ber vi dere holde på hatten:

Stokes amerikanske ving Brek Shea vil trolig bli utlånt denne sesongen.

Ha en fin dag!

Kilder: BBC, CalcioMercato, Sky, Caughtoffside, Independent, London Evening Standard, Guardian, Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere