RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: RAUL ARBOLEDA (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Flere storklubber jakter på denne mannen.

Clint Dempsey kan fort komme til å returnere til Premier League på lån fra Seattle Sounders i januar. Tottenham har førsterett på amerikaneren, men Fulham, Aston Villa og Everton er også med i jakten.
(Daily Mirror)

Islandske fotballspillere fortsetter å gjøre seg bemerket langt utenfor sagaøya. Nå melder skotske medier at Celtic er enig med Fram Reykjavik om å kjøpe den 20 år gamle spissen Holbert Fridjonsson for 100.000 pund.
(The Scotsman)

AC Milan vil hente Davide Santon tilbake til Italia som erstatter for Ignazio Abate dersom lysluggen forsvinner til Arsenal. 27 år gamle Abate skal være ønsket som arvtaker for Bacary Sagna.
(Daily Express)

Jackson Martinez avslører at han er lysten på å prøve seg i en større klubb og liga. Porto-spissen jaktes av Chelsea, Liverpool og Tottenham, som håper å få tak i 27-åringen til sommeren.
(Daily Star)

Rafael Benitez er klar for å konkurrere med Manchester City om underskriften til Kurt Zouma. Den 19 år gamle Saint-Etienne-spilleren regnes som et av fransk fotballs største talenter.
(TalkSport)

Manuel Pellegrini vil gjerne knytte til seg sin tidligere keeper-elev Willy Caballero. Han har nå fått beskjed av Malaga om å bla opp 20 millioner pund dersom han vil ha 32-åringen i januar.
(Metro)

Dan Petrescu takker trolig ja til å bli ny Crystal Palace-manager dersom han blir tilbudt en langtidsavtale.
(Daily Mail)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere