RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Hevder både Arsenal og Manchester City vil hente denne mannen i januar.

Lassana Diarra har allerede bra med erfaring fra Premier League, ettersom han tidligere har spilt for Chelsea, Arsenal og Portsmouth. For øyeblikket befinner 28-åringen seg i Russland, nærmere bestemt i Lokomotiv Moskva. Men skal vi tro Daily Express, går franskmannens tid i Russland mot slutten. Diarra, som også har vært innom Anzji siden overgangen fra Real Madrid i 2012 skal nemlig være ønsket av både Arsenal og Manchester City.

Ashley Young har kun startet tre Premier League-kamper for Manchester United denne sesongen og mye tyder på at den tidligere Aston Villa-spilleren, fortsatt har en vei å gå før David Moyes tar ham inn i varmen. Det er trolig derfor at Daily Mirror hevder at United nå ønsker å kvitte seg med både Young og brasilianske Anderson i januar.

Radamel Falcao har fått en god start i franske Ligue 1 og har scoret hele ni ganger på 14 kamper så langt for Monaco. Kun Edinson Cavani og Zlatan Ibrahimovic har funnet veien til mål flere ganger denne sesongen. Likevel hevder flere aviser at den målfarlige spissen ikke trives i sin nye klubb og Chelsea har for lengst blitt koblet til spissen. Torsdag hevder Daily Star at London-klubben vil forsøke å hente kolombianeren på lån.

Amerikanske klubber har i en årrekke hatt for vane å hente Premier League-stjerner som opplever at karrieren er på hell. Nå skal det sies at Ashley Cole helt sikkert fortsatt har mye å bidra med i Premier League, men i en alder av 32 år, kan det fort tenkes at Chelsea-backen kan la seg friste av et amerikansk tilbud. Og det tilbudet kan fort dukke opp snart, skal vi tro Daily Mail.

Nemanja Matic har imponert for Benfica denne sesongen og det vekker naturligvis interesse hos de store europeiske klubbene. Nå hevder Daily Mirror at den portugisiske toppklubben vil slite med å beholde serberen. Både Manchester United og Borussia Dortmund skal være interessert i Matic, som fort vil koste over 20 millioner pund.

Arsenal har så langt hatt en drømmesesong og blant Arsène Wengers menn har kanskje 22 år gamle Aaron Ramsey vært mest imponerende så langt. Waliseren har scoret åtte mål på 14 kamper og vært strålende for Gunners. Så god har han vært, at selveste Barcelona nå snuser på 22-åringen, melder Daily Mail. Spanjolene skal likevel slite med å hente unggutten, ettersom Wenger skal ha satt en prislapp på 50 millioner pund for ham.

En annen spansk toppklubb skal også være på spillerjakt i England. Atletico Madrid håper å kunne hente Chelsea-duoen Juan Mata og Kevin De Bruyne i januar, samtidig som de skal være villig til å gi slipp på 21 år gamle Koke. Midtbanespilleren skal være på ønskelisten til både Liverpool og Manchester United, hevder Daily Star.

Til slutt tar vi med at Auxerre-spiss Paul-Georges Ntep sier, ifølge Daily Express, at han ønsker en overgang til Arsenal. Det til tross for at Chelsea, Aston Villa og Tottenham har vist interesse for 21-åringen.

Ha en fin dag!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere