*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press

Hevder Chelsea fortsatt vil ha Wayne Rooney.

12.12.13 09:49

Chelsea viste stor interesse for Manchester United-spiss Wayne Rooney i sommer, men de røde djevlene nektet å selge spissen. Det angrer de trolig ikke på, ettersom Rooney har vært en viktig brikke i laget til David Moyes så langt denne sesongen. Mens Robin van Persie har slitt mye med skader, har Rooney funnet veien til mål hele åtte ganger på 13 kamper. Det er kanskje derfor Chelsea fortsatt skal være interessert i å hente 28-åringen. Rooneys kontrakt med United går ut om cirka 18 måneder og Chelsea har ikke gitt opp å sikre seg spissen, skriver The Mirror.

Tottenham vurderer å sende rekordsigneringen Erik Lamela på lån til Atletico Madrid. Det åpner for at 21 år gamle Koke kan komme til å forlate den spanske klubben. Spanjolen har vært meget god for Atletico denne sesongen, og det er en rekke Premier League-klubber som står i kø for å signere midtbanespilleren, skal vi tro Daily Express. Både Liverpool og Manchester United er blant klubbene som kobles til 21-åringen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Getty Images / All Over Press

Med Andy Carroll ute med skade, har West Ham slitt med å finne veien til mål denne sesongen. Etter 15 kamper har London-klubben kun scoret 13 ganger og de skal nå være på spissjakt i januar. Torsdag skriver The Telegraph at tidligere Newcastle-spiss Obafemi Martins kan være aktuell for The Hammers. 29-åringen spiller for øyeblikket i USA for Seattle Sounders.

Metro mener å vite at Arsenal holder på å bli enige med Real Sociedad om en overgang for Antoine Griezmann. Den 22 år gamle franskmannen skal være verdt nærmere 20 millioner pund og har vært imponerende så i La Liga denne sesongen. Kun Cristiano Ronaldo og Diego Costa har scoret flere ganger en 22-åringen, som står med ni mål på 13 kamper.

Chelsea skal være interessert i å hente tilbake Nemanja Matic fra Benfica. Matic var en del av avtalen som fikk David Luiz til Stamford Bridge. Daily Mail hevder imidlertid å vite at Matic kan komme til å koste London-klubben 25 millioner pund.

The Sun skriver også at Chelsea er på jakt etter forsvarsspillere, men de hevder at det er Saint-Étienne-stopper Kurt Zouma, som er aktuell. Ifølge avisen ønsker både Manchester City og Chelsea å hente midtstopperen, etter at den franske klubben skal ha uttalt at de kan komme til å selge ham om de er fornøyd med prisen. The Sun skriver videre at spilleren skal være verdt cirka 11 millioner pund. Daily Mirror hevder imidlertid at Chelsea er favoritter til å sikre seg Zouma, men at Arsenal også fort kan melde seg på i kampen om spillerens signatur etter at den franske speideren Gilles Grimandi skal ha anbefalt Arsène Wenger om å hente stopperen.

Svenske Sebastian Larsson skal igjen være ønsket av sin tidligere manager Steve Bruce, som nå håper å hente 28-åringen til Hull fra Sunderland, melder Mirror.

Til slutt tar vi med at Wesley Sneijder utelukker en overgang til Manchester United. 29-åringen sier han trives i Tyrkia, melder Goal.com.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.