RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Dean Mouhtapoulos / Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Manchester United kobles til flere spennende navn.

David Moyes gleder seg trolig minst like mye som oss til at overgangsvinduet skal åpne igjen. Skotten er ute etter forsterkninger i Manchester United og har tilsynelatende flere navn på notisblokka.

Daily Mirror mener å vite at United vil legge inn et bud på 30 millioner pund for Atletico Madrids midtbanespiller Koke (21).

Daily Star skriver at Moyes skal by på Southamptons Adam Lallana (25), som verdsettes til rundt 15 millioner pund.

Og Daily Mail opplyser oss om at Borussia Dortmund har gitt United beskjed om at Marco Reus vil koste 40 millioner pund.

Skal vi tolke dette som at Moyes ønsker å forsterke midtbanen sin, kanskje?

Chelsea er på sin side ute etter en spiss. The Sun melder at José Mourinho planlegger et bud på Gonzalo Higuain, som gikk til Napoli i sommer og som spilte under Mourinho i Real Madrid.

Roberto Martinez er så fornøyd med å ha Gareth Barry i Everton at han ifølge The Guardian vil gjøre lånet om til en permanent overgang. Avisen skriver at han må vente til sommeren før det kan skje.

Arsenal skal ha fått vite at Newcastle krever 22 millioner pund for den franske midtbanespilleren Yohan Cabaye.

Vi avslutter med at Liverpool ønsker å gi manager Brendan Rodgers en lønnsøkning gjennom en ny kontrakt. Han har 18 måneder igjen av den nåværende, men Daily Mirror skriver at han vil tjene mer en to millioner pund i året om han signerer en ny kontrakt.

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere