Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Frank Augstein / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Det nærmer seg deadline day ...

God morgen og kondolerer til alle Manchester United-fans. Vi håper å gi dere noen gode nyheter her i løpet av dagen.

En gjenganger i avisene i dag er hva et Mata-salg kan trigge og at en dominoeffekt kan følge. Ja, vi husker alle Rebic erstatter Ljajic. Ljajic erstatter Lamela. Lamela erstatter Bale. Bale går til Real Madrid osv.

José Mourinho skal nemlig være interessert i å bruke en del av pengene Chelsea får igjen for Juan Mata-salget til å hente Real Sociedad-spilleren Antoine Griezman. Han har lenge vært koblet til Arsenal.

Det ryktes også at et Mata-kjøp kan føre til at Wayne Rooney forlater Manchester United. Daily Mirror hevder imidlertid at Rooney ønsker å bli værende og at kontraktsforhandlinger vil starte så fort Mata er i boks.

Chelsea kobles også til Mohamed Salah torsdag morgen. Basel-vingen skal ha vært i samtaler med Liverpool, men i går la Chelsea inn et bud verdt 11 millioner pund.

The Daily Telegraph har en annen vri. Avisen hevder nemlig at José Mourinho vil prøve å sikre seg Ross Barkley, men ikke før til sommeren. Manchester City vil trolig by Chelsea på konkurranse om ungguttens signatur.

Verre blir det å sikre seg Jackson Martinez fra Porto. Colombianeren skal nemlig være nær ved å skrive under på en ny kontrakt med den portugisiske storklubben.

Evertons forsøk på å hente Lacina Traore på lån kan være i fare etter at Radamel Falcao har pådratt seg en kneskade. Monaco kan dermed bli nødt til å holde fast i 23-åringen.

Arsenal vil gjøre et siste forsøk på å hente Julian Draxler i januar framfor å havne i en budkrig om 20-åringens underskrift i sommer.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!