RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Denne storscoreren er snart klar for Premier League.

Fulham er enig med Olympiakos om en overgang for Kostas Mitroglou. Prisen skal ligge på 12,5 millioner pund for spissen, som har scoret 17 mål 19 kamper denne sesongen.
(Sky Sports)

Lewis Holtbys agent bekrefter at den 23 år gamle midtbanespilleren ønsker å forlate Tottenham før deadline natt til lørdag.
(Metro)

Juventus-direktør Beppe Marotta bekrefter at klubben er interessert i å hente Daniel Pablo Osvaldo fra Southampton. Spissen kan komme til å forlate England etter en krangel på treningsfeltet.
(Sky Sports)

Clement Grenier indikerer at det er lite sannsynlig at han kommer til å signere for Newcastle til tross for at klubben la inn et bud på 23-åringen onsdag.
(Newcastle Chronicle)

Crystal Palace vil gjøre et siste forsøk på å hente Tom Ince fra Blackpool, men det er usikkert om London-klubben er villig til å betale de fire millionene klubben krever. Kontrakten til Ince går ut til sommeren.
(The Times)

Liverpool får konkurranse fra to ikke navngitte Premier League-klubber i jakten på Yevhen Konoplyanka. Dette til tross for at klubben startet forhandlinger med ukraineren onsdag.
(independent)

Arsenal skal være enig med Juventus om en låneavtale for Mirko Vucinic. 30-åringen skal ifølge enkelte kilder ha medisinsk test torsdag.
(Inside Futbol)

Pep Guardiola åpner for at Toni Kroos kan gå fra Bayern München til Manchester United. Den spanske treneren sa at 24-åringen er en viktig spiller for laget, men at mye kan skje fort i fotball. - Here i dag, borte i morgen, sa han.
(Daily Express)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere