Torsdagens Premier League-rykter

Foto: Emindo Armino / AP / NTB scanpix

Arsène Wenger vil hente Mario Balotelli.

13.02.14 08:39

Arsenal gikk målløse av banen mot Manchester United onsdag og manager Arsène Wenger har i lengre tid blitt koblet med en målfarlig spiss. Flere navn har blitt nevnt i jakten og nå tyder det på at AC Milans Mario Balotelli er en av de aktuelle kandidatene. Wenger skal angivelig ha hatt et møte med 23-åringens agent og vurderer å gjøre et framstøt til sommeren.

Julian Draxler er en annen mann mange tror vil komme inn porten på Emirates i løpet av sommeren. Stortalentets tyske klubb, Schalke 04, har bekreftet at unggutten har en såkalt utkjøpsklausul i sin kontrakt og at den fortsatt vil være aktiv når overgangsvinduet åpner etter endt sesong. Denne klausulen lyder på småpene 37 millioner pund.

Portos midtbanemann Fernando Reges er en hyppig nevnt type i denne spalten og også denne dagen i februar har ryktemakerne kommet opp med noe rundt midtbanespilleren. Skal vi tro tabloiden Daily Star, så er en rekke storklubber ute etter spilleren, som står uten kontrakt til sommeren. Manchester City, Chelsea, Arsenal og Manchester United kjemper om signaturen.

Og når vi først er innom kontoret til Arsène Wenger, franskmannen skal også være interessert i å hente 19 år gamle Maximillian Arnold fra Wolfsburg til en verdi av åtte millioner pund.

Chelsea er en annen klubb som ønsker forsterkninger helt på topp og skal være villig til å selge floppen Fernando Torres og bytte han ut med brennehete Diego Costa. Den sistnevnte spiller for tiden for Torres' gamle klubb, Atlético Madrid. En annen som kan forlate Stamford Bridge er David Luiz. Barcelona skal være villig til å betale 22 millioner pund for stopperen.

Manchester United har allerede blitt nevnt, men handlelisten til David Moyes virker uendelig lang, ifølge tabloidene. Løse rykter skal ha det til at manageren ønsker seg duoen Moussa Dembele og Jan Vertonghen fra Tottenham, men det spørs vel om londonklubben vil selge to av sine profiler til en annen klubb i Premier League.

Manchester United skal også ha Juventus-stopper Martin Caceres på ønskelisten, skriver Talksport.

Både United og Tottenham kan regne med en telefon fra Italia i løpet av våren. Inter-eier Erick Thohir ønsker å hente Nemanja Vidic fra United, Erik Lamela fra Tottenham, samt Alvaro Morata fra Real Madrid. Både Liverpool og Arsenal har tidligere blitt koblet med sistnevnte spiller.

Både Tottenham og Aston Villa skal ha vist interesse for nederlandske Davy Klaassen. 20-åringen spiller til daglig for Ajax og blir ansett som et stort talent. Manchester United og Chelsea har tidligere vist interesse for unggutten.

Vi avslutter med at West Ham er én av flere klubber som jakter Samuel Inkoom. 24-åringen er eid av FC Dnipro, men er utlånt til greske Platanias. Lyon og Werder Bremen er andre klubber som skal ha forsvarsspilleren på ønskelisten.

Og slik går no dagan, mens vi venter på at overgangsvinduet igjen skal åpne.

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, Daily Express, Daily Star, Metro, talkSport.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag