*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

PÅ VEI BORT? Roberto Soldado kobles med Atletico Madrid. Foto: Toby Melville (Reuters / NTB scanpix)

Luke Shaw har imponert stort i Premier League de siste sesongene og unggutten har vært på radaren til flere storklubber. Chelsea, Manchester United, Tottenham og Arsenal er blant klubbene som har blitt koblet med unggutten. Også Manchester City, da, selvsagt. Nå melder The Guardian at det er nettopp de lyseblå som er i førersetet i kampen om Southampton-spilleren. Manager Manuel Pellegrini ønsker alternativer defensivt. Backen er fortsatt bare 18 år gammel og kan ha mange gode år foran seg.

En som ikke har imponert like mye er Tottenhams Roberto Soldado. Spissen har riktignok satt en del straffer, men noen måljeger har han ikke vist seg som, enda. Nå snuser Atletico Madrid på spissen. 28-åringen har ikke funnet seg til rette i England og kan fort returnere til Spania til sommeren.

Det ulmer i Manchester United og flere sentrale spillere skal være på vei ut. Nemanja Vidic er på vei til Inter i Italia, mens også Patrice Evra kan dra samme vei. 32-åringen skal angivelig være i samtaler med Serie A-klubben.

Vi tar også med at Robin van Persie skal være misfornøyd med tilværelsen i Manchester United. The Guardian skriver at spissen vurderer framtiden.

Everton skal angivelig ha vunnet kampen om 15 år gamle Stephen Kinsella. Han spiller til daglig for Templepogue United på Irland og skal også ha blitt speidet av Tottenham og Manchester United.

Liverpool finsikter også spillere som kan komme inn porten på Anfield til sommeren og skal ha Barcelonas Bojan Krkic på ønskelisten. Spissen er for tiden på utlån i Ajax, men kan være tilgjengelig for rundt fem millioner pund.

Onsdag kunne vi lese at Victor Valdes var aktuell for Liverpool, men nå skal spilleren ha hintet om at han kan dra til Manchester City når han forlater Barcelona til sommeren. Franske Monaco har også blitt nevnt.

Det er for øvrig tyske Marc-André ter Stegen som skal erstatte Victor Valdes i storklubben, skriver spanske AS.

Til slutt tar vi også med at Paul Pogba, som har blitt koblet med flere klubber i Premier League, samt Paris Saint-Germain, ikke er til salgs, ifølge Juventus.

Kilder: BBC, AS, The Guardian, Mundo Deportivo, Tuttosport, talkSport, Daily Star, Mirror, Daily Express.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.