*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

TIL STOKE: Ivica Olic kan gå gratis til Stoke etter sesongen. Foto: Slavko Midzor/pixsell (Pa Photos)

Denne kraftspissen er på vei til England.

AC Milan har kastet seg inn i kampen om Levante-keeper Keylor Navas. 27-åringen har vært i Liverpools og Evertons søkelys en god stund.
(Talksport)

Sunderland står i fare for å miste fire viktige spillere i sommer. Jack Solback, Craig Gardner, Sebastian Larsson og Phil Bardsley er alle uten kontrakt til sommeren og har til gode å komme til enighet om forlengelse.
(Daily Mail)

Stoke er et steg nærmere signaturen til den kroatiske spissen Ivica Olic. 34-åringens kontrakt med Wolfsburg går ut ved sesongslutt og han sier nå at han gjerne kunne tenke seg en overgang til Premier League på tampen av karrieren.
(Daily Mail)

Kevin De Bruyne sier at en mulig overgang til Borussia Dortmund ble stoppet av José Mourinho, da Chelseas forsøk på å hente Robert Lewandowski ble avslått.
(Inside Futbol)

Paul Lambert er interessert i å hente Moussa Konate, som for øyeblikket er utlånt fra russiske FC Krasnodar til Genoa i Italia. Aston Villa-speidere skal ha sett 20-åringen i aksjon ved tre anledninger.
(Talksport)

Wayne Rooney kan få kapteinsbindet i Manchester United før sesongen er omme. Dagens kaptein, Nemanja Vidic, skrev nylig under for Inter og slutter seg til Champions League-vinneren fra 2010 etter årets sesong.
(Daily Star)

Vi kommer ikke utenom ukens landskamper i denne spalten heller. Christian Benteke er vanligvis sikker når han får muligheten foran mål, men i Belgias treningskamp mot Elfenbenskysten sto han for en av årets misser. Stabæk-keeper Mande Sayouba så utspilt ut, men Aston Villa-spilleren var i det gavmilde hjørnet.
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.