*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

INTER? Inter-president Erick Thohir vil hente Javier Hernandez til klubben. Foto: Paul Ellis (Afp)

Javier Hernandez kan være på vei bort fra Manchester United.

20.03.14 08:42

Bacary Sagnas kontrakt går ut etter årets sesong, og Arsene Wenger har begynt å se seg om etter en mulig erstatter for franskmannen. Én av dem er 21 år gamle Serge Aurier, som spiller for Toulouse.
(Daily Mirror)

David Moyes fikk en etterlengtet opptur med 3-0-seieren mot Olympiakos onsdag. Skotten har begynt planleggingen av neste sesong og håper han kan friste Seamus Coleman til å forlate Everton til fordel for Manchester United.
(Metro)

Erick Thohir er i full gang med å bygge sitt Inter etter at han tok over som president i Serie A-klubben. Indoneseren vil hente kjente profiler for å skape blest rundt laget sitt og har allerede sikret seg Nemanja Vidic. Nå presser han på for at Javier Hernandez skal slå følge.
(Daily Express)

Joe Hart kan være på vei bort fra Manchester City etter at Manuel Pellegrini har bestemt seg for å gå for Victor Valdes etter denne sesongen.
(Talksport)

QPRs canadiske kantspiller Michael Petrasso høster lovord og spås en lovende framtid. Nå har Mark Hughes fått øynene opp for 18-åringen og håper å hente ham til Stoke.
(Daily Mail)

Tim Sherwood gjør det klinkende klart at han må gis full kontroll over det Tottenham foretar seg på overgangsmarkedet hvis han skal bli værende i klubben.
(Daily Telegraph)

Chelsea er interessert i å sikre seg Sam Gallagher fra Southampton og er villig til å betale 5 millioner pund for spissen.
(Metro)

Clarence Seedorf har ikke fått noen drømmestart på sin karriere som Milan-trener. Allerede nå spekuleres det i om Luciano Spalletti vil ta over foran neste sesong.
(Corriere dello Sport)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.