RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

TIL BARCA: Det ryktes at David Luiz kan være på vei til Spania.
TIL BARCA: Det ryktes at David Luiz kan være på vei til Spania. Foto: Glyn Kirk (Afp)
Sist oppdatert:
Barcelona skal på handletur i England.

Hei og velkommen til en rykende fersk utgave av Nettavisens ryktespalte.

Tottenham håper å slå Liverpool i kampen om å signere Lazios 21 år gamle midtbanespiller Ogenyi Onazi. Så da blir han vel Chelsea-spiller ...

Samtidig fortsetter ryktene om Chelseas interesse for Atletico Madrids Diego Costa. 25-åringen skal ha en utkjøpsklausul på rundt 300 milloner kroner. Det er i hvert fall liten tvil om at José Mourinho jakter ny spiss, og det kan igjen bety en endelig krok på døra for Romelu Lukaku.

En annen spiss som kan være på flyttefot er Aston Villas Christian Benteke. Nå hevder imidlertid agenten hans at det ikke vil skje noe før tidligst etter VM, der belgieren håper å vise seg frem.

En annen som kan bli med til Brasil, er Southampton og England-backen Luke Shaw. 18-åringen skal nå være ønsket av klubber som Real Madrid, Chelsea og Manchester United.

Det var de seriøse ryktene. Vi fortsetter med ryktene som finnes i mindre aviser og mer tabloide aviser, men interessante er de:

Barcelona planlegger en real opprydning i stallen i sommer, for katalanerne planlegger visstnok flere gigantbud i tiden som kommer. Nå skal Barca være klare for å by totalt 830 millioner kroner for å sikre seg Chelsea-trioen David Luiz, Ramires og Thibaut Courtois (utlånt til Atletico Madrid). Skitt fiske!

Arsenal og Arsene Wenger skal også være i full gang med kartleggingen av potensielle kjøp. Nå hevder lokale aviser at Gunners er svært interessert i å hente Tarik Elyounoussis lagkamerat i Hoffenheim, Kevin Volland (did you see what i did there?).

Samtidig hevdes det at Chelsea er på full gang med å legge inn bud på Southamptons midtbanespiller Adam Lallana. Nå skal blåtrøyene for første gang ha tatt offisiell kontakt med Claus Lundekvams gamle klubb. Engelskmannen kan øke sin egen verdi hvis han kommer med til VM og gjør et bra mesterskap, så Chelsea har dårlig tid og vil helst fullføre en handel innen den tid.

Og til slutt:

Liverpool skal nærme seg en avtale for Dinamo Moskva-stjernen Balazs Dzsudzsak. 27-åringen har kontrakt med russerne til juni 2015.

Ha en fin dag, folkens!

Kilder: BBC, Sky Sport, Sportinglife, Caughtoffside, Talksport, Marca

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere