RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

BYTTER HAN KLUBB: Romelu Lukaku skal være aktuell for en overgang til Tottenham.
BYTTER HAN KLUBB: Romelu Lukaku skal være aktuell for en overgang til Tottenham. Foto: Nigel Roddis (Reuters / NTB scanpix)
Romelu Lukaku kan bli fritt vilt til sommeren.

Den storvokste keeperen Thibaut Courtois er allerede sett på som en av verdens beste keepere, til tross for at han bare er 21 år. Belgieren eies av Chelsea, men har de siste sesongene vært utlånt til Atletico Madrid i Spania. Så lenge Petr Cech er et førstevalg hos de blå, ville det være lite nyttig for Courtois å sitte på benken i Chelsea. Londonklubben er likevel ikke spesielt lystne på å slippe burvokteren. Nå melder engelske medier at Courtois vil ta ne avgjørelse på hvor fremtiden hans ligger i løpet av en ukes tid.

Noen spekulerer i at 21-åringen kommer til å skrive på en ny kontrakt med Chelsea, for så å ta nok en sesong på lån i den spanske toppklubben.

En annen stjerne som ikke har tatt en avgjørelse på framtiden, er tyske Toni Kroos. Manchester United skal være interessert, men Bayern skal ikke være fristet til å selge, selv om spillerens kontrakt går ut i 2015. United skal være villig til å slenge 40 millioner pund på bordet for å sikre seg tyskeren.

Kroos selv har imidlertid nå gjort det klart at han er Bayern München-spiller, skriver andre medier.

Skulle Kroos ende opp i United, er det ikke sikkert han får stifte bekjentskap med Patrice Evra. Franskmannen kan være på vei til italiensk fotball. Han har tidligere blitt satt i forbindelse med Inter, men flere klubber skal følge med.

Lyons Alexandre Lacazzette uttalte nylig at han kunne tenke seg å dra til Juventus. Newcastle har imidlertid ikke tenkt å la «den gamle dame» sikre seg spissen uten kamp og har også meldt sin interesse. Det hevder talkSport.

Johan Djourou er trolig ferdig i Arsenal etter den inneværende sesongen. Stopperen har vært utlånt til Hamburg en stund og den tyske klubben ønsker å gjøre avtalen permanent. Ingen i Arsenal har planer om å protestere.

Tottenham handlet heftig i fjor sommer, men har likevel ikke fått det helt til denne sesongen. Nå sier styreformann Daniel Levy at klubben kun skal forsterke i nøkkelposisjoner til sommeren og er klar på at klubben denne gangen kommer til å prioritere kvalitet foran kvantitet.

En spiller Tottenham-sjefen nok anser som en kvalitetsspiller er Romelu Lukaku. Spissen har imponert på lån i Everton denne sesongen og Chelsea skal angivelig være villig til å slippe spissen til sommeren, om de blå lykkes med å kapre Atletico Madrid-spiss Diego Costa.

Spurs kan imidlertid også miste en nøkkelspiller til sommeren. Både PSG og Atletico Madrid er ute etter sisteksanse Hugo Lloris, hevder Daily Mirror.

En som blir værende på White Hart Lane, er Erik Lamela. Argentineren har ikke fått det til å stemme i sin første sesong, men ifølge broren, gir han ikke opp.

Joleon Lescott er ikke førstemann som blir satt opp når Manuel Pellegrini tar ut sin drømmeellever i Manchester City og nå kan stopperen være på vei vekk. Besiktas i Tyrkia vil gjerne snappe opp spilleren som snart står uten kontrakt.

Fulham hentet inn Felix Magath som ny manager for ikke lenge siden, men nå skal klubben allerede ha fått nok av tyskeren, skriver Daily Star. Magath skal nemlig ha kommet på kant med flere spillere på grunn av hans tøffe treningsmetoder og Fulham vurderer derfor å gi manageren sparken.

Kilder: BBC, Daily Mirror, Daily Express, Daily Star, Talksport, Metro.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere