RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

TIL PORTUGAL: David Moyes og Manchester United kan komme til å gjøre investeringer fra Portugal i sommer.
TIL PORTUGAL: David Moyes og Manchester United kan komme til å gjøre investeringer fra Portugal i sommer. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Kan David Moyes finne gull i Portugal?

Arsenal ønsker å signere en ny avtale med Laurent Koscielny, men 28-åringen jages samtidig av Monaco og Bayern München. Koscielny tjener for øyeblikket 50.000 i uka, mens Thomas Vermaelen og Per Mertesacker tjener henholdsvis 70.000 og 90.000. Koscielny blir trolig tilbudt noe i nærheten av tyskerens lønn i sin neste kontrakt.
(Daily Telegraph)

Agenten til den 19 år gamle kroatiske U21-landslagsspilleren Mario Pasalic sier at spilleren kommer til å gjennomgå medisnisk test hos Chelsea i mai. Pasalic spiller nå i kroatiske Hajduk Split.
(Daily Mirror)

West Ham kommer til å gjøre et nytt forsøk på å hente Joleon Lescott når 31-åringens kontakt med Manchester City går ut i sommer. London-klubben gjorde også et forsøk på å hente Lescott i vinter.
(Daily Telegraph)

David Moyes skal ha reist til Portugal for å sjekke formen til tre spillere United jakter på overgangsmarkedet i sommer. Det gjelder Porto-duoen Elaquim Mangala og Jackson Martinez, samt Benfica-backen Guilherme Siquera.
(Daily Mail)

Aston Villa vil trolig gjøre et framstøt for å sikre seg Napolis Josip Radosevic i sommer. 20-åringen har kun fått spille en drøy omgang til sammen i Serie A denne sesongen.
(Talksport)

Emanuele Giaccherini vil heller bli i Premier League enn å returnere til Italia dersom Sunderland rykker ned. West Ham-manager Sam Allardyce ser nå på muligheten for å hente 28-åringen i sommer.
(Metro)

Julian Draxlers agent dysser ned ryktene om at 20-åringen er på vei til Arsenal. Draxler ble kraftig koblet til Arsenal forrige overgangvindu.
(Daily Express)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere