*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

DRAR HAN? Ifølge tyske medier skal Julian Draxler ikke til Arsenal i sommer. Foto: Odd Andersen (AFP / NTB scanpix)

Glem det, Arsenal!

Vi starter med sagaen om Adam Lallana og den rødmalte fotballklubb. Midtbanemannen har de siste dagene blitt heftig koblet med Liverpool, men partene skal angivelig slite med å komme til enighet om pris. Liverpool skal ha lagt inn et bud på 20 millioner pund, mens Southampton ønsker seg 25.

På toppen av dette kobles Southampton-trener Mauricio Pochettino til Tottenham og skulle han få den jobben, vil Pochettino trolig gjøre et forsøk på å ta med seg Lallana til White Hart Lane. Det koker med andre ord.

Liverpool håper for øvrig å sluttføre en avtale for spilleren før VM.

Merseyside-klubben har flere jern i ilden og snuser også på unggutten Dele Alli fra MK Dons. Unggutten omtales i engelske medier som den «nye Steven Gerrard». Arsenal og Chelsea er også interessert i unggutten.

Alberto Moreno var onsdag med å vinne Europa League for Sevilla og dette kan ha vært én av backens siste kamper for klubben. En rekke lag ønsker å hente spilleren nå i sommer, blant dem Liverpool. Brendan Rodgers skal være svært lysten på en ny venstreback og 15 millioner pund skal være prisen. Chelsea og Real Madrid er andre klubber som sikler etter Sevilla-helten.

David Luiz er et navn vi trolig får høre ofte i sommer. Chelseas brasse blir koblet med både Barcelona og Bayern München. Sistnevnte klubb skal være villig til å slenge 25 millioner pund på bordet for å sikre seg 27-åringen.

Arsenal håper å fange en spiss i løpet av overgangsvinduet og blir igjen koblet med franske Karim Benzema. 30 millioner pund, skal være prislappen for Real Madrid-spilleren, Benzema ble også sist sommer koblet med Arsenal.

En Benzema-overgang avhenger mye av om Real Madrid får inn en ny spiss. Klubben kobles stadig til Luis Suarez, men Liverpool-stjernen avviste nylig at han er på vei bort. Reals president Florentino Perez skal imidlertid være desper5at i sin jakt etter Premier Leagues toppscorer, melder Telegraph.

Julian Draxler har også ofte blitt koblet med Arsenal, men ifølge tyske Bild vil det være helt uaktuelt for stjernen å flytte til London i sommer.

Everton ser mot en gammel Rosenborg-spiller i sin jakt på forsterkninger. Didier Konan Ya kan bli en mulig erstatter for Romelu Lukaku.

Chelsea på sin side vil gi Lukaku en ny kontrakt.

WBAs Billy Jones kan fort bli tilgjengelig for en slikk og ingenting. Spilleren har takket nei til en ny avtale på The Hawthorns og kan forsvinne i sommer.

Manchester United har ikke gitt opp kampen om Luke Shaw og håper at et bud på 30 millioner pund vil overbevise Southampton om et salg av backen.

Kilder: BBC, Bild, Telegraph, Daily Express, Daily Star, Daily Mail, Birmingham Mail, Liverpool Echo, Independent, The Guardian, Sky Sports.


Annonsebilag