RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORTSATT AKTUELL: Liverpool gir ikke opp jakten på Adam Lallana, ifølge ryktene.
FORTSATT AKTUELL: Liverpool gir ikke opp jakten på Adam Lallana, ifølge ryktene. Foto: Mike Egerton (PA / NTB scanpix)

Torsdagens Premier League-rykter

Liverpool gir ikke opp.

Her er torsdagens ryktebørs:

Toni Kroos skal være ønsket av både Manchester United, Chelsea og Real Madrid. Bayern München prøver samtidig å komme til enighet med en ny kontrakt for stjernen, men det ser ut til å være vanskelig, selv om klubben nylig har forlenget med andre profiler som Thomas Müller og Philipp Lahm (Daily Mail).

Arsenal skal være klar for å legge inn et bud på AC Milans Mario Balotelli. Londonklubben skal være villig til å tilby 23-åringen en ukelønn på 180.000 pund (Metro).

Liverpool gir ikke opp kampen om å sikre seg Dejan Lovren og Adam Lallana fra Southampton, selv om kystklubben krever mer enn det Liverpool vil betale. Nå håper manager Brendan Rodgers at Fabio Borini kan bli en del av handelen (Mirror).

Southamptons nye manager, Ronald Koeman, vil gjerne hente keeper David James Marshall fra Cardiff (Mirror).

Tottenham skal etter sigende være interessert i å betale 3 millioner pund for tidligere Manchester United-slugger John O'Shea. Han spiller nå i Sunderland (Telegraph).

Liverpool skal ha lagt inn et bud på 16 millioner pund for Bayern Münchens Xherdan Shaqiri (Daily Mail).

AC Milan håper å sikre seg Alvaro Negredo fra Manchester City, som en erstatter for Mario Balotelli, som altså er koblet med en overgang til Arsenal (Sport Mediaset).

Manchester United er fortsatt ute etter Dnipros Jeven Konopljanka, men må belage seg på konkurranse fra Roma om den populære spilleren (talkSport).

Barcelona ønsker å hente Koke fra Atletico Madrid og skal være villig til å betale 40 millioner euro for midtbanemannen. Flere klubber i Premier League har også vært koblet med spilleren (Sport).

Roma vurderer å plukke opp Samuel Eto'o, som står uten kontrakt i Chelsea (talkSport).

Arsenals Santi Cazorla blir koblet med en overgang til Atletico Madrid (Sun).

Everton skal ligge best an i kampen om å sikre Barcelona-spilleren Cristian Tello. Angriperen har tidligere vært koblet med blant andre Liverpool (Mirror).

Både Manchester United og Arsenal ser på muligheten for å hente Sami Khedira fra Real Madrid i sommer (Daily Express).


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere