RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

KAN BLI SOLGT: Louis van Gaal ønsker ikke Marouane Fellaini i Manchester United.
KAN BLI SOLGT: Louis van Gaal ønsker ikke Marouane Fellaini i Manchester United. Foto: Felipe Dana (AP / NTB scanpix)
Louis van Gaal skal ha gitt klar beskjed.

Her er torsdagens rykter:

Manchester United har fått beskjed om at det fritt fram for å signere Sportings William Carvalho. United må imidlertid utløse 22-åringens utkjøpsklausul (Express).

Juventus skal være ute etter forsterkninger bakover på banen og har blinket seg ut Manchester Citys Matija Nastasic. De ønsker serberen på lån (Talksport).

Samuel Eto'o er ferdig i Chelsea, men ikke nødvendigvis i Premier League. Både Arsenal og Everton har følere ute etter den kamerunske spissen (Talksport).

Det har lenge vært kjent at Chelsea vil ha Atletico Madrid-back Filipe Luis, men det er ingen enkel jobb å få kjøpt fri 28-åringen. Nå kan det ende med at backen må kjøpe seg fri fra sin kontrakt selv, for å bli Chelsea-spiller, siden partene ikke prater sammen (Star).

Både Arsenal og Liverpool kobles fortsatt til Barcelonas Alexis Sanchez. Den spanske klubben krever imidlertid rundt 30 millioner pund for angriperen (Daily Mail).

Andre kilder hevder at Liverpool ikke er interessert i Alexis Sanchez som en del av en eventuell Luis Suarez-handel. De røde skal være mer interessert i pengene, nærmere 75 millioner pund (Mundo Deportivo).

Engelske kilder på sin side hevder at Liverpool gjerne vil ha Sanchez som del av en Suarez-avtale, men at spilleren selv foretrekker en overgang til en londonklubb. Det skrives også at Arsenal og Sanchez skal være enige om de personlige betingelsene, men at Liverpool er villig til å betale mer for spilleren enn Arsène Wengers klubb (Sky Sports, Telegraph).

Manchester United-manager Louis van Gaal har bedt klubben om å kvitte seg med Marouane Fellaini. Van Gaal ønsker ikke belgieren med videre (Daily Mail).

Den samme Louis van Gaal håper å sikre seg den franske stopperen Eliaquim Mangala fra Porto. Manchester City jakter også spilleren (MEN).

Tottenham skal ha en spiss på ønskelisten og Manchester Citys Alvaro Negredo skal stå øverst på den. Atletico Madrid vil også ha spissen (Daily Star).

Agenten til Napoli-vingen Lorenzo Insigne bedyrer at han ikke har hørt noe fra Arsenal angående hans klient (Mirror).

Real Madrids Angel Di Maria, som har vært god i VM, kan bli del av en bytteavtale med Monaco for å få Radamel Falcao til Santiago Bernabeu. PSG, Manchester United, Arsenal og Manchester City er også ute etter argentineren (Marca, L'Equipe).

Liverpool har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Ryan Bertrand fra Chelsea (Daily Mail).

Manchester City skal være villig til å slippe Micah Richards på billigsalg. Han har ikke spilt fotball regelmessig de to siste sesongene (BBC).

James Rodriguez har også imponert i VM og nylig gikk det rykter om at Real Madrid var i ferd med å sikre seg spilleren. Nå hevdes det imidlertid at Monaco krever 90 millioner euro for mannen fra Colombia (abc.es).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere