*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

STORTALENT: 16 år gamle Oscar Borg (med nummer 20 på ryggen) i aksjon for West Ham.

STORTALENT: 16 år gamle Oscar Borg (med nummer 20 på ryggen) i aksjon for West Ham. Foto: (YouTube)

Manchester United nærmer seg signaturen til «den nye Gareth Bale».

31.07.14 08:01

Daily Mail skriver at Chelsea har tatt kontakt med Atletico Madrid igjen. Etter å ha kjøpt både Diego Costa og Filipe Luis fra Atletico, og fått Thibaut Courtois tilbake fra utlån der, ønsker Chelsea nå midtstopperen Miranda. Vi foreslår at disse to klubbene slår seg sammen, for enkelhets skyld.

Chelsea er villig til å betale 20 millioner pund for Miranda, skriver avisen. Brasilianeren kobles også til Manchester United.

Manchester United skal være i ferd med å sikre seg den ettertraktede 16-åringen Oscar Borg, som sammenlignes med Gareth Bale. Borg har takket nei til West Ham. Han har vært på prøvespill på Old Trafford de siste par ukene, skriver Daily Mail.

Han vil bare koste rundt 250.000 pund i utdanningskompensasjon, ettersom han ikke er under kontrakt med West Ham.

The Independent skriver at Manchester United har tre forsvarsspillere på listen sin: Thomas Vermaelen, Mats Hummels og Daley Blind. En overgang for Vermaelen ser sannsynlig ut, mens Hummels er vanskelig å få tak i. Blind skal være et alternativ. Samtidig mener avisen at Javier Hernandez kommer til å bli solgt.

Marouane Fellaini kan også bli solgt. Belgieren skal være enig med Napoli om sine kontraktsbetingelser, men Manchester United forhandler fremdeles om prisen på midtbanespilleren. Han kostet 27,5 millioner i fjor og United vil ha tilbake 18 av disse millionene.

Southampton har hentet inn Ryan Bertrand på lån fra Chelsea, men Daily Express mener likevel at Saints er ute etter venstrebacken Marcos Rojo, som spilte for Argentina i VM. Han vil koste rundt 16 millioner pund å kjøpe fri fra Sporting Lisbia, hevdes det.

LIVE HELE DAGEN: Overgangsrykter.

Daily Mirror forteller at Arsenals sjanse til å kjøpe Sami Khedira fra Real Madrid har økt, ettersom den spanske klubben ønsker å selge nå i dette vinduet, mens Bayern München ikke vil hente ham før neste sommer.

Mange Newcastle-fans håper å se spissen Alexandre Lacazette (23) flytte fra Lyon til Tyneside, men det ser ifølge Newcastle Chronicle ut til at franskmannen snart signerer en kontraktsforlengelse med Lyon i stedet.

Liverpools manager Brendan Rodgers uttalte etter seieren mot Manchester City at merseysideklubben fremdeles trenger forsterkninger, til tross for at Rodgers allerede har hentet seks spillere i dette overgangsvinduet.

- Vi har fremdeles noen posisjoner i vi ønsker å fylle, slik at vi i slutten av august har en sterk spillerstall å gå videre med. Vi har fortsatt en del business å ta oss av, sa Rodgers ifølge Liverpools nettside.

Liverpool har hittil i sommer hentet inn Adam Lallana, Dejan Lovren og Rickie Lambert fra Southampton, Emre Can fra Bayer Leverkusen, Lazar Markovic fra Benfica og Divock Origi fra Lille. Sistnevnte er lånt til til sin tidligere klubb.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.