RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GJENFORENES? Ryktene vil ha det til at Jose Mourinho vil hente Cristiano Ronaldo til Chelsea.
GJENFORENES? Ryktene vil ha det til at Jose Mourinho vil hente Cristiano Ronaldo til Chelsea. Foto: Javier Soriano (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Storklubbene jakter forsterkninger.

Hei, folkens!

Vi begynner med et skikkelig saftig rykte, for Chelsea hevdes å være interessert i å hente Cristiano Ronaldo tilbake til Premier League. Manchester United skal være det samme, og har satt av 600 millioner til å kjøpe ham neste sommer, men nå skal Chelsea altså ha kastet seg inn i kampen. Jose Mourinho og Ronaldo skal ha et godt forhold, og det er grunnen til at de tror de kan lokke ham tilbake til England - men vekk fra Old Trafford (Daily Express).

Samtidig skal Chelseas nye spiss Loic Remy være skuffet og forbannet på Liverpool, etter at rødtrøyene trakk seg i siste liten fra å hente ham denne sommeren. 27-åringen har en hjertesykdom som gjorde at Liverpool ikke våget å signere ham. Nå sier Remy at han ikke kan fatte hva Liverpool holdt på med, og stempler dem samtidig som uærlige (Daily Star).

Mer Chelsea-nytt: Nå skal klubben ha uttrykt interesse for å hente Barcelonas 11 år gamle talent Xavier Simons til London. 11 år! (Daily Express).

Barcelona har på sin side kjøpt førsteretten på signaturen til 18 år gamle Santos-spiss Gabriel, som ikke overraskende har merkelappen «den nye Neymar» (Daily Mail).

Over til et ganske underholdende rykte: Real Madrid skal være interessert i å hente Liverpools Glen Johnson til klubben. Backen er inne i sitt siste kontraktsår i Liverpool, og vil ved en overgang trolig ikke bli noe annet enn et tredjevalg i Real Madrid, bak Dani Carvajal og Alvaro Arbeloa på høyrebacken. (Daily Express).

Liverpool skal på sin side være i gang med å tilby Daniel Sturridge ny kontrakt. Hvis spissen skriver under, vil lønnen han dobles, og han vil tjene 1,4 millioner kroner i uka (Metro).

Tottenham skal være en av klubbene som holder et veldig tett øye til Schalke-spiss Klaas-Jan Huntelaar. 31-åringen er inne i sitt siste kontraktsår med den tyske klubben, men forhandlinger pågår. (Daily Express). 

Arsenal og Premier League-rivalene Chelsea skal være i drakamp om den spanske spissen Paco Alcacer. 21-åringen har vært lysende god for Valencia i lang tid, og ble nylig belønnet med plass i den spanske landslagstroppen.

Hulls rekordsignering Abel Hernandez var en ettertraktet mann før han skrev under for tigerne. Nå avslører han at han avslo et tilbud fra Benfica for å komme til Premier League (Sky Sports).

Ifølge The Mirror skal Tottenham-eier Joe Lewis (77) ha lagt klubben ut for salg. Prislapp? Én milliard kroner (Daily Mirror). 

Ryan Giggs vil ikke være med på at kjøpefesten på Old Trafford markerer slutten på Manchester Uniteds satsing på egne unge spillere. Historien til denne klubben har handlet om å spille underholdende fotball og å gi unge spillere en sjanse. Det kommer ikke til å endre seg, sa Giggs da han talte på en internasjonal fotballkongress i Manchester onsdag (NTB).

Til slutt tar vi med noen rykter om to gamle Premier League-helter.

Nicolas Anelka ble lenge koblet til Fiorentina før han skrev under for det indiske laget Mumbai, men nå forteller agenten hans at det aldri var aktuelt. Nå satte du kaffekoppen i vrangstrupen, tenker vi (Sky Sports).

Og:

Tidligere Tottenham- og Fulham-spiller Simon Davies er klar for ny klubb. Han skal nå spille for det Pembrokeshire-baserte amatørlaget team Solva AFC (Wales Online).

Ha en fin dag!

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere