RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL ENGLAND? Edinson Cavani kan skifte klubb.
TIL ENGLAND? Edinson Cavani kan skifte klubb. Foto: Franck Fife (Afp)

Torsdagens Premier League-rykter

Storkjøp på gang?

Hei, folkens.

Her følger dagens viktigste fotballrykter.

Arsenal skal være i gang med arbeidet som skal bringe Edinson Cavani til Emirates. Gunners håper å få akseptert et bud på 550 millioner kroner for 27-åringen allerede i januar. Arsene Wenger skal være stor tilhenger av den arbeidssomme spissen (Metro).

Samtidig går Arsenal trolig glipp av Ignazio Abate, som Wenger også ønsker å hente til Emirates. 27-åringen ventes å forlenge kontrakten med AC Milan (Talksport).

Tidligere Tottenham-spiss Jermain Defoe kan returnere til engelsk fotball. 32-åringen har lyst på en ny utfordring i Englands øverste divisjon, avslører Torontos trener (Daily Mirror).

Liverpool skal ikke være interessert i å låne ut Fabio Borini, til tross for interesse fra Inter Milan, Sunderland og QPR. 23-åringen blir enten værende på Anfield eller solgt permanent. (Daily Star).

Tottenham-forsvarer Younes Kaboul kobles til Lazio og Fiorentina, men nå går stopperen og ut nekter for at han er på vei bort (Talksport).

Tidligere Newcastle-spiller Yohan Cabaye skal være misfornøyd i Frankrike og PSG. 28-åringen sies å mislike benkeslitingen i den franske storklubben, og at han savner England. Lukter det en overgang i januar? (London Evening Standard).

Og til slutt:

Harry Redknapp avslører at han var nær ved å signere Patrick Vieira og Luis Suarez da han var Tottenham-manager. Niko Kranjcar er vel en god trøst for Spurs-fansen? (Daily Mail).

Ha en fin dag!

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere