RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Mats Hummels kobles med Arsenal.
ØNSKET: Mats Hummels kobles med Arsenal. Foto: Martin Meissner (Ap / NTB scanpix)
Sjekk hvem som vil kjøpe Mats Hummels.

Mats Hummels er en bærebjelke hos Borussia Dortmund og én av den tyske toppklubbens viktigste spillere, men han blir likevel ofte koblet med andre klubber. Nå skriver Daily Express at Arsenal er favoritt til å kjøpe stopperen. Londonklubben skal være villig til å betale 32 millioner pund. Manchester United har også lenge blitt koblet med mannen som ble VM-mester i sommer.

Arsenal-manager Arsène Wenger skal ha penger å handle for til vinteren, men om Hummels koster 32 millioner pund, passer det dårlig med at Telegraph skriver at franskmannen kun har 20 millioner pund til rådighet. Arsenal hentet navn som Alexis Sanchez, Danny Welbeck, Calum Chambers, Mathieu Debuchy og David Ospina i løpet av overgangsvinduet denne sommeren, men det blir nok ikke en like stor handlefest til vinteren.

Chelsea kobles stadig med Real Madrids Sami Khedira. Tyskeren jobbet sammen med José Mourinho i den spanske hovedstaden og kan allerede til vinteren skrive under på kontrakt med den blå klubben. Khedira er inne i sitt siste kontraktsår og står fritt til å forhandle med hvem han vil etter nyttår.

Frank Lampard har imponert for Manchester City i høst, men selv om veteranen har suksess på banen, er han fortsatt klar på at han ikke blir værende i den lyseblå klubben. Låneavtalen løper ut i januar og da returnerer Lampard til den amerikanske MLS-klubben New York City.

Tom Cleverley ble i sommer leid ut fra Manchester United til Aston Villa. Drømmen om å etablere seg på Old Trafford er likevel ikke knust for 25-åringen, som ifølge Manchester Evening News kan returnere neste år.

Vi tar med at Liverpool-manager Brendan Rodgers vurderer å hente tilbake belgiske Divock Origi etter nyttår. Liverpool kjøpte spissen i sommer fra franske Lille, men leide han umiddelbart ut igjen til samme klubb.

Sylvain Distin har blitt 36 år og har slitt med en skade tidlig i den inneværende sesongen. Tidligere Everton-forsvarer Derek Mountfield mener veteranen nå må vise at han fortsatt holder nivået som kreves i Premier League. Skulle Distin veies og vise seg for lett, bør Everton se etter andre alternativer, mener Mountfield ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Kilder: BBC, Manchester Evening News, Liverpool Echo, Daily Express, Telegraph, London Evening Standard,


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere