*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

Liverpool-manager Brendan Rodgers, her med Daniel Sturridge, ryktes å nærme seg en overgang for Dortmunds Marco Reus. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)

Storklubbene skal åpne lommeboken.

30.10.14 07:20

Hei, folkens. Ny dag, nye rykter. Noe snadder finnes det alltid. Vi hopper i det:

Arsenal trenger spillere, og nå er de på jakt etter den 30 år gamle Juventus-backen Stephan Lichtsteiner. Sveitseren har lenge vært en av de beste og mest offensive backene i Italia. (Talksport)

Arséne Wenger & co. skal samtidig være ute tter Spartak Moskvas midtbanespiller Romulo. 24-åringen kan komme i bytte med Yaya Sanogo og 95 millioner kroner i januar (Daily Express).

Mer Arsenal-stoff: Nå skal klubben ha innledet forhandlinger med Napoli om å hente Gonzalo Higuain i januar. 26-åringen er positiv til engelsk fotball, og Napoli skal være i pengenød etter å ha mislyktes i jakten på Champions League-spill denne sesongen. (Caughtoffside)

Samtidig hevdes det at Napoli-angriper Jose Callejon er ønsket av Chelsea og Atletico Madrid. 27-åringen har en utkjøpsklausul på 230 millioner kroner i kontrakten, og José Mourinho har et godt forhold til spilleren etter tiden i Real Madrid.

Vi holder oss til londonklubbene, for nå skal Tottenham-manager Mauricio Pochettino være i gang med å forberede et 200-millionersbud på sin tidligere elev i Southampton Jay Rodriguez. 25-åringen og Pochettino sies å nyte gjensidig respekt av hverande. Og nordmenn tror det kun er Solskjær og Deila som er glad i tidligere elever? (Daily Mirror).

Vi tar toget videre til Liverpool, der rødtrøyene skal være i førersetet til å signere Dortmunds 25 år gamle midtbanespiller Marco Reus. Nå er en overgang mer sannsynlig enn på lenge, for kontraktsforhandlingene mellom Reus og Dortmund har visstnok kollapset. Den lille lysluggen og Dortmund sliter fælt i Bundesligaen denne sesongen (Metro).

I Manchester skal de lyseblå City ha kastet seg inn i kampen om Sami Khedira med Premier League-rivalene Arsenal, Chelsea og Manchester United. 27-åringen er til salgs og forlater trolig Real Madrid i januar (Shoot).

Samtidig skal Manchester United, Liverpool og Tottenham være ute etter Bayer Leverkusens 25 år gamle forsvarsspiller Omer Toprak (Daily Star).

Og til slutt:

Ronny Deila og Celtic ønsker å hente svenske John Guidetti på en permanent avtale, for spissen imponerer kraftig under sitt låneopphold på Celtic Park. Nå ryktes det at City krever 50 millioner kroner for å slippe ham til Skottland, en ikke altfor avskrekkende pris (Daily Record).

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.