Torsdagens Premier League-rykter

TILBAKE TIL ENGLAND? Gareth Bale kobles til både Chelsea og Manchester United.

TILBAKE TIL ENGLAND? Gareth Bale kobles til både Chelsea og Manchester United. Foto: Andres Kudacki (Ap / NTB scanpix)

Chelsea og Manchester United duellerer om to stjerner.

Det er torsdag og ikke en eneste fotballkamp av betydning i Nettavisens livesenter, men det betyr ikke at vi tar helt fotballfri av den grunn. Bare sjekk sportsforsiden vår.

Ryktebørsen tar heller aldri fri. Torsdag kan vi fortelle at Daily Express er i storform.

Avisen hevder at Chelsea og Manchester United begge ønsker å hente den unge midtstopperen Raphael Varane fra Real Madrid, og at de engelske klubbene har fått beskjed om at han vil koste 19 millioner pund.

Det kravet vil nok begge være villig til å innfri.

Disse to klubbene duellerer ifølge samme avis også om en annen Real Madrid-spiller, nemlig waliseren Gareth Bale. Han kommer nok til å koste langt, langt mer enn 19 millioner pund.

Vi tillater oss å være skeptiske til akkurat dette ryktet. Daily Express virker mer troverdig når avisen hevder at Liverpool forbereder et bud på 30 millioner pund for spissen Jackson Martinez fra Porto.

Daily Express hevder også at Martin Ødegaard skal på prøvespill hos Liverpool i løpet av kort tid.

I tillegg skal Barcelona-backen Martin Montoya også være aktuell for Liverpool, men han er også på radaren til Arsenal.

Det får være nok fra Daily Express, som tross alt befinner seg i nedre sjikt på troverdighetsskalaen til engelske tabloidaviser.

Manchester Evening News er langt mer pålitelig. Lokalavisen skriver at Valencia avviser rykter om at Alvaro Negredo kan returnere til Manchester City før hans sesonglange utlån hos dem er fullført.

Daily Mirror melder at Ron Vlaars agent forteller at nederlenderen trolig forlater Aston Villa snart, og at han vil tas imot med åpne armer i både Arsenal og Manchester United.

Mirror rapporterer også at italienske Inter vil hente Joel Campbell på lån fra Arsenal med opsjon på permanent kjøp med en pris på sju millioner pund.

Vi avslutter med Daily Star, som forteller at Anderson er villig til å forlate Manchester United i januar og kan ende opp hjemme i Brasil, nærmere bestemt i Gremio.

Star skriver også at United i januar vil by 20 millioner pund for den 30 år gamle midtstopperen Miranda hos Atletico Madrid.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.