RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL ENGLAND? Pepe kobles til Manchester United.
TIL ENGLAND? Pepe kobles til Manchester United. Foto: Afp/scanpix

Torsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Denne bråkmakeren han havne i England.

God dag, folkens! I dag er Brann et førstedivisjonslag, og da kan alt skje. Her er ryktene fra fotballens verden denne torsdagen:

Arséne Wenger og Arsenal er i ligatrøbbel og ønsker å forsterke. Nå skal det polske ankeret Grzegorz Krychowiak være øverst på ønskelisten. 24-åringen spiller for Sevilla, og det som kan skremme bort Wenger er - trommevirvel - prislappen. Midtbanespilleren er nemlig verdsatt til 200 millioner kroner. Da får man ofte en storscorer, ikke et anker. Men vi får se hva franskmannen tenker og trenger. (Daily Mirror).

Samtidig går Borussia Dortmund-sjef Jurgen Klopp ut og avfeier mulighetene for at han blir Arsene Wengers erstatter som Arsenal-manager (Daily Star).

Chelsea og Manchester United skal begge være klare til å by på ringreven Wesley Sneijder. 30-åringen skal være misfornøyd med tilværelsen i Galatasaray. (Daily Express)

Manchester United skal samtidig være på jakt etter Real Madrid-duoen Pepe og Fabio Coentrao. Louis van Gaal skal være forberedt på å betale 300 millioner kroner for å hente dem til Old Trafford i januar. Pepe i Premier League? Interessant! (Metro).

I tyskland skal Bayern Munchen skal være klare til å selge Xherdan Shaqiri. Den sveitsiske vingen ble lenge sett på som et av Europas største talent og den raske 23-åringen imponerte stort i Basel før han dro til tysk fotball. I Bayern München har det imidlertid blitt lite spilletid på sveitseren. Han konkurrerer med folk som Franck Ribery og Arjen Robben om en plass. Nå kan Liverpool bli neste stopp i januar. Bayern betalte 12 millioner euro for Shaqiri i 2012, men det er ventet at den tyske storklubben vil ha igjen mer enn dette ved et eventuelt salg. (Daily Mail).

Liverpool og Manchester United skal begge være ute etter den nederlandske U21-spilleren Dalay Sinkgraven (bra navn!). 19-åringen kan spille både offensiv midtbane og ving, og er en av de heteste ungguttene i nederlandsk fotball akkurat nå, der han spiller for Heerenveen (Daily Star).

Newcastle United skal være klare til å by for Borussia Monchengladbach-spissen Max Kruse (nok et bra navn) i januar. Trolig må de hvitsorte ut med 90 millioner kroner for å hente ham til England (Daily Mirror).

Chelsea herjer i Premier League, og nå kobles til enda en stjernespiller. Blåtrøyene skal nemlig være på høy alarmberedskap om Barcelona gjør Dani Alves tilgjengelig for en overgang. Trenger de ham på Stamford Bridge? Egentlig ikke. (Daily Star).

Celtic og Ronny Deila håper å signere Manchester City-spiss John Guidetti på en permanent avtale i januar. Med tanke på at 22-åringens kontrakt utløper neste sommer, ser naturligvis Celtic sitt snitt til å snappe ham opp, og skottene skal faktisk ha lagt inn et bud tilsvarende 20 millioner kroner for å sikre seg signaturen. I kulissene lurer det imidlertid noen storfisker. Ifølge avisa The Scotsman skal nemlig klubber som Marseille og Ajax være interesserte i å hente spissen gratis når City-kontrakten er ved veis ende. (Talksport/TheScotsman).

Og til slutt:

Også Celtic-stjerne Kris Commons framtid er usikker etter at det ble kjent at gamlesjef Neil Lennon ønsker seg 30-åringen til sin nye klubb Bolton. Celtic har lagt et nytt kontraktsforslag på bordet, og venter nå på en avgjørelse fra spilleren selv (The Scotsman).

Ha en fin dag!

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere