*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

FORSVINNER? Manchester Uniteds Juan Mata kan være på vei bort. Her med Ashley Young og Chris Smalling. Foto: Phil Noble (Reuters)

De engelske gigantene skal åpne pengesekken.

04.12.14 09:13

God dag og velkommen til Nettavisens ryktebørs.

Dagens gode gjerning? Bokmerk sportsseksjonen vår!

La oss sette i gang.

Manchester Uniteds midtbanespiller Juan Mata kan være på vei bort fra Old Trafford. Nå skal Sevilla stå klare med pengesekken om Louis van Gaal vil selge i januar. United trenger frisk kapital for å hente inn forsvarsspillere (Daily Mirror).

På Anfield skal Liverpool-spillerne ha gått sammen og forsøkt å overtale Steven Gerrard om å bli værende i klubben. Kapteinens kontrakt går ut etter sesongen, og Liverpool skal allerede ha tilbudt ham ny avtale. (The Guardian).

Chelsea-ving Mohamed Salah ser ut til å være på vei bort fra Stamford Bridge. Nå er et lån til Sunderland i januar mest aktuelt. (Daily Express)

Chelseas superback Cesar Azpilicueta blir koblet både til Barcelona og Real Madrid. Nå går han ut og betrygger fansen om at han ikke har noen planer om å forlate engelsk fotball. Hvorfor skulle han det, når Chelsea er så gode som de er. (Express)

Vi holder oss til Chelsea, for nå skal blåtrøyene være klare til å tilby John Terry ny kontrakt. Midtstopperens avtale går ut etter sesongen, men storspill gjør at Chelsea skal stå klar med en toårskontrakt. (Sun Sport)

Yohan Cabaye kan returnere til Premier League i januar. Nå skal franskmannen være så misfornøyd med tilværelsen i PSG at han vurderer å be om en overgang i det neste overgangsvinduet. (Daily Mail)

I Liverpool blir unggutten Suso koblet til AC Milan. Men skal vi tro spanjolen selv, er han mer enn glad for å bli værende og kjempe om spilletid på Anfield (Daily Mail).

Arsenal skal være ute etter Evertons James McCarthy. Men skal vi tro Everton-manager Roberto Martinez, har blåtrøyene fortsatt ikke hørt et pip fra ledelsen på Emirates. Vel, det tar to sekunder å sende en faks, så vi kan ikke utelukke dette helt ennå. (Evening Standard)

I Argentina skal Boca Juniors være ute etter å beholde Southampton-spiss Dani Osvaldo, som har scoret seks mål på lån i Inter denne sesongen. (Daily Mail)

I samme by skal AC Milan-spiss Giampaolo Pazzini (FM-helt) være tilbudt en rekke Premier League-klubber. Queens Park Rangers, Sunderland og Aston Villa skal være interesserte. (Daily Mirror)

En annen AC Milan-spiss, M'Baye Niang, avslører samtidig at han var så godt som klar for Arsenal i 2012, men at overgangen gikk i vasken. (The Sun)

Tottenham og Liverpool skal være i drakamp om Porto-spiss Jackson Martinez. Nå skal Spurs ha tilbudt Roberto Soldado og penger i håp om å få akseptert et bud (Metro).

Og til slutt:

Tottenhams midtbanespiller Paulinho kan være på vei bort i januar. Nå skal de brasilianske klubbene Sao Paulo og Corinthians være ute etter landsmannen. (Source: Daily Mirror)

Ha en brillefin dag!

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag