*Nettavisen* Sport.

Torsdagens Premier League-rykter

TIL LIVERPOOL? James Milner er ønsket på Anfield. Foto: Dave Thompson (Pa Photos / NTB scanpix)

Liverpool vil kapre Manchester City-stjerne.

Ryktene rundt Lionel Messi og Chelsea har svirret noen dager, etter at den argentinske stjernen begynte å følge londonklubben, samt stjernene Thibaut Courtois og Luis Filipe på nettsamfunnet Instagram. Nå meldes det at de blå skal være villig til å betale svimlende 200 millioner pund, som det koster å kjøpe Messi fri fra kontrakten i Barcelona. Om en slik overgang noen gang hadde blitt realitet, hadde det nok blitt tilstander i London (Daily Star).

Liverpool er ute etter Manchester City-spilleren James Milner. 29-åringen står uten kontrakt etter denne sesongen, men City har gitt uttrykk for at de vil beholde engelskmannen. Liverpool håper imidlertid å få et bud på den anvendelige spilleren godkjent allerede nå i januar (The Times).

Manchester United blir stadig koblet med Borussia Dortmunds Mats Hummels og skal nå ha lagt inn et bud på tyskeren. Den tyske klubben har på sin side presisert at den ferske verdensmesteren ikke er til salgs (Daily Express).

Petr Cech er en ettertraktet mann og nå tyder det på at keeperen kan forlate Chelsea i løpet av dette overgangsvinduet. Arsenal, Liverpool og Roma er blant klubbene som har vist interesse for tsjekkeren (Daily Telegraph).

Arsenal ønsker å hente talentfulle Marcelo Brozovic fra talentfabrikken Dinamo Zagreb. Londonklubben skal ha lagt inn et bud, men fått det avslått. Everton, Liverpool, Tottenham, AC Milan og Valencia ønsker også spilleren (Daily Star).

Arsène Wengers klubb skal også ha økt budet på polske Krystian Bielik fra 2,4 millioner pund til fire millioner pund. Henning Bergs klubb, Legia Warszawa, avslo det første budet fra londonklubben (The Sun).

Rickie Lambert har ikke helt fått det til siden overgangen til Liverpool og kan nå være på vei bort. Crystal Palace-manager Alan Pardew er interessert (The Guardian).

Aston Villa håper å snappe opp Manchester Citys Scott Sinclair. Angrepsspilleren har vært ute i kulden omtrent siden han ankom den lyseblå klubben fra Swansea og står nå fritt til å finne seg ny klubb (Sky Sports).

Omar Elabdellaouis arbeidsgiver, Olympiakos, skal angivelig ha forhørt seg med Liverpool om et kjøp av urokråka Mario Balotelli (Daily Express).

En som ganske sikkert er tapt for Anfield-klubben er Suso. Spanjolen skal være enig med AC Milan og flytter dit enten nå i januar eller til sommeren (Talksport).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag