RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Torsdagens Premier League-rykter

SKAL HANDLE?: Arsene Wenger, José Mourinho og Louis van Gaal.
SKAL HANDLE?: Arsene Wenger, José Mourinho og Louis van Gaal. Foto: Montasje (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Hevder engelsk storklubb planlegger sjokkbud.

God dag, folkens. Her er dagens rykter fra de engelske avisene:

Arsenal hevdes å være i gang med et dobbeltbud verdt 63 millioner pund for Borussia Dortmunds Ilkay Gundogan og Mats Hummels. Sjokkbudet vil trolig gjøre at klubber som Manchester United og Liverpool setter kaffen i vrangstrupen, for Gundogan og Hummels har lenge stått på ønskelista til mange engelske klubber (Daily Star)

Samtidig meldes det at Tottenham har kastet seg inn i kampen med Arsenal om West Hams Winston Reid. (Telegraph)

Arsenal hevdes også å være nær en avtale som gjør at de kjøper den 22 år gamle midtbanespilleren Marcelo Brozović fra Dinamo Zagreb. (Daily Mail)

Italienske Palermo hevder de har avvist interesse fra Manchester United for 21-åringen Paulo Dybala. Klubben verdsetter unggutten til mer enn 30 millioner pund. (Guardian)

Liverpool skal ha et håp om å snyte West Ham for en permanent avtale med Alex Song. Midtbanespilleren er utlånt fra Barcelona, og har gjort en meget god figur siden comebacket til Premier League (Talksport).

Manchester Citys Stevan Jovetic skal være ønsket av Juventus og Roma. Spissens konkurranse i City begynner å bli vel tøff etter at Wilfried Bony ble hentet fra Swansea onsdag. (Talksport)

Manchester United hevdes å ha innledet forhandlinger med PSG over det 20 år gamle stoppertalentet Marquinhos. (Metro)

Liverpool skal ha sett ut Club Brugges Matthew Ryan som en mulig konkurrent til Simon Mignolet. (Express)

Chelsea-manager José Mourinho skal ha planlagt å ta med Thorgan Hazard i førstelagsplanene neste sesong. Det kan bety kroken på døra for Mohamed Salah og André Schürrle.

QPR kan komme til å sparke manager Harry Redknapp hvis det ender med tap mot Manchester United på lørdag. Tim Sherwood skal være en aktuell etterfølger (Daily Mirror)

Adnan Januzaj kan være på vei bort fra Old Trafford til sommeren. Han skal ikke ha prestert godt nok til at Manchester United-manager Louis van Gaal ønsker å satse på ham (Sun Sport)

Og til slutt:

Philipp Lahm, som i mange år har vært på engelske klubbers ønskeliste, røper nå at han kommer til å legge opp i 2018 når kontrakten hans med Bayern Munchen går ut. Da er han 34 år. (L'Equipe)

Ha en fin dag videre!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere