Torsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Flere klubber jakter Asier Illarramendi.

ØNSKET: Flere klubber jakter Asier Illarramendi. Foto: Fadel Senna (Afp / NTB scanpix)

David Moyes vil snyte Liverpool og Arsenal.

Saido Berahino fra West Bromwich Albion ble koblet med flere klubber i løpet av januarvinduet, men noen overgang ble det aldri. Spesielt Liverpool og Tottenham ble ofte satt i forbindelse med spissen. Nå spekuleres det i at Berahino vil forlate WBA til sommeren og dra til en større klubb.

En annen det ble litt snakk om før overgangsvinduet stengte var Manchester Uniteds Adnan Januzaj. Den unge, lovende spilleren har fått lite tid på banen denne sesongen og nå skriver lokalavisen Manchester Evening News at United vil bruke Januzaj får å få til en avtale med franske Paris Saint-Germain for det ettertraktede stopperen Marquinhos. Januzaj vil da gå motsatt vei.

Hvis et framstøt mot Marquinhos skulle mislykkes, vet United at Everton også er interessert i Januzaj og vil da bruke unggutten som et lokkemiddel for å få de blå fra Liverpool til å sende backen Seamus Coleman til Old Trafford.

Real Sociedad-manager David Moyes ønsker å hente midtbanemannen Asier Illarramendi tilbake til klubben. Illarramendi er i ferd med å bli overflødig i Real Madrid. Liverpool og Arsenal har også vist interesse for spilleren.

Emmanuel Adebayor var ønsket av flere klubber på overgangsvinduets siste dag, men spissen er fortsatt i Tottenham. Nå skriver The Mirror at Adebayor blant annet skal ha takket nei til en gigantisk lønn fra en klubb i Qatar.

Inter-keeper Samir Handanovic skal være på vei bort fra Milan-klubben og det har fått både Liverpool og Manchester United til å følge ekstra godt med.

Tim Sherwood vil trolig bli ansatt som ny manager i Queens Park Rangers i løpet av kort tid. Les Ferdinand ble nylig ansatt som ny fotballdirektør.

Real Madrid-assistent Paul Clement kobles imidlertid også til QPR-jobben.

I Hull lever Steven Bruce svært farlig om dagen og manageren risikerer å moste jobben. Nå skal Neil Lennon være favoritt til å overta stillingen.

Kilder: BBC, The Times, The Sun, Telegraph, Star, Manchester Evening News, The Guardian, The Mirror, Daily Express.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.