Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Nå har plutselig ikke Didier Drogba hatt noe møte med Inter-ledelsen.

Didier Drogbas agent Thierno Seydi sier at Chelsea-spissen har ikke hatt noe møte med Inter for å diskutere en eventuell overgang. (Daily Star)

Aston Villa-manager Martin O'Neill er på vei til å legge 3 millioner pund på bordet for England og Wigan-spiss Emile Heskey. (Daily Star)

West Ham-spiss Dean Ashton kommer til å bli solgt i januar, siden The Hammers er desperate for å skaffe kontanter som følge av Carlos Tévez-saken. (Daily Mirror)

Andre spillere som kan bli solgt fra Upton Park er Nigel Quashie, Lee Bowyer, Luis Boa Morte, Calum Davenport, Danny Gabbidon og Jonathan Spector. (Daily Mirror)

Everton-manager David Moyes er interessert i Portsmouth-spiss David Nugent, etter at lagets spiss Yakubu er satt på sidelinja for resten av sesongen. (The Sun)

Chelsea vurderer å låne CSKA Moskvas brasilianske spiss Vagner Love. (The Independent)

Chelsea er også interessert i Wigan-spissen Amr Zaki og Lyon-angriperen Karim Benzema, men kan måtte kvitte seg med Wayne Bridge, Florent Malouda og Alex først. (The Independent)

Chelsea jager også Fluminense-forsvarer Thiago Silva, som hevder at han er tilbudt en kontrakt av Londonklubben. (Daily Mail)

Liverpool og Arsenal kjemper om det franske vidunderbarnet Paul Pogba fra Le Havre. (The Sun)

Manchester United-forsvarer Danny Simpson, som for tiden er på lån i Blackburn, sier han vil reise fra Old Trafford hvis han ikke blir fast på førstelaget neste sesong. (Daily Mirror)

Blackburn Rovers vil gjerne kjøpe tidligere Liverpool-back, Steve Finnan, som for tiden spiller i Spania for Espanyol. (Daily Mirror)

Hull-manager Phil Brown planlegger å legge 2,5 millioner pund for Monaco-forsvarer Nicolas Nikolou. (The Sun)

Wigan har lyst til å kjøpe venstreback Maynor Figueroa fra Deportivo Olimpia. Han er for tiden på lån i Wigan. (Daily Mirror)

Tottenham og Newcastle kjemper om Sporting Lisboas brasilianske spiss Liedson. Prisen ligger på rundt 20 millioner pund. (Daily Mirror)

Kilde: BBC

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Meld deg på nå: Ny sesong i ManagerLeague

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot