Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Et bud på 50 millioner pund for Fernando Torres er godkjent.

Chelsea-eier Roman Abramovitsj har godkjent at klubben kan legge inn et bud på Liverpool-spiss Fernando Torres på 50 millioner pund. (Daily Mirror)

På handle/ønske-listen til Abramovitsj står også David Villa (Valencia), Franck Ribery (Bayern München), Wesley Sneijder (Inter) og Marek Hamsik (Napoli). (Daily Mail)

Celtic vil ha Robbie Keane på permanent basis, men det kan bli tøft. Aston Villa forbereder nemlig et bud på ni millioner pund for Tottenham-spissen. (Daily Mirror)

Eller så kommer Aston Villa til å sikre seg Wigans spiss Hugo Rodallega som er verdsatt til 15 millioner pund. (Daily Mail)

Og apropos Tottenham-spisser. Roman Pavlyuchenko sier at han ønsker å hjelpe Tottenham til Champions League neste sesong, men at det er tvilsomt om han er i klubben når moroa eventuelt starter. (Daily Mail)

Palermos danske midtstopper Simon Kjær har bedt Manchester United og Liverpool komme med konkrete bud på ham. (Daily Mail)

Mer uro i Liverpool-leiren. Denne gangen er det Albert Riera som kritiserer manager Rafael Benítez lederstil: - Hans dialog med spillerne er praktisk talt lik null, sier vingen til den spanske avisen Marca.

Liverpools eiere George Gillett og Tom Hicks har fått tre ukers betenkningstid på om de vil godta et bud på 100 millioner pund fra Rhone Group, som med budet ønsker å sikre seg 34 prosent av klubbens aksjer. (The Independent)

Aaron Lennon har en god nyhet til både Tottenham og England. Skaden ser ut til å leges raskere enn antatt, og vingen kan gjøre comeback mot Chelsea den 17. april.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er superutgaven her