Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Crouch kastet ut av Spurs.

Nå er det fire måneder til det igjen blir aktuelt å kjøpe spillere for Premier League klubbene. De må greie seg med det de har. Men rykter finnes det likevel.

Peter Crouch ble klar for Stoke City sent i går kveld, men det var først etter at Two Meter Pete fikk beskjed om at var i fare for å ikke komme med i Tottenhams 25-mannstropp at Crouch aksepterte å bli solgt.
(Daily Mirror)

Tottenham var angivelig lenge i førersetet i kampen om Bolton-stopper Gary Cahill onsdag kveld, men noen overgang kom aldri i stand. En av tuene som veltet lasset var at Bolton-manager Owen Coyle krevde å få Spurs-spiss Jermain Defoe i bytte.
(Daily Mirror)

Golfkøllesvingende Craig Bellamy er tilbake i Liverpool, men måtte godt å halvere lønna.
(Daily Mirror)

En annen som måtte godta lønnskutt var Mikel Arteta, som gikk fra Everton til Arsenal. Spanjolen går angivelig ned 10.000 pund i ukelønn. Det hadde ikke jeg godtatt for å si det sånn.
(The Sun)

Liverpool sikret seg som nevnt Bellamy, men gjorde også et forsøk på å hente Rangers-spiss Nikica Jelavic i løpet av #deadlineday.
(The Sun)

Joe Cole blir den første engelske spilleren i fransk tippdivisjon siden Chris Makin (Marseille) og Chris Kiwomya (Le Havre) i 1997. Men Frankrike og briter går ofte dårlig i hop, og Cole vurderer å pendle fra London til sin nye klubb Lille.
(Metro)

Få det siste fra Premier League til den telefon. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil. Gå ikke glipp av nyheter om mulige overganger til din klubb!

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg