Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Han ser ut til å glippe for Premier League-klubbene.

Jack Rodwell har slitt med spilletid siden han kom til Manchester City og nå er flere klubber på jakt etter den en gang så høyt aktede midtbanemannen. Onsdag kunne vi lese at Everton ønsket å lure ham tilbake til Goodison Park og torsdag er også Uwe Rösler på banen. Wigan-manageren håper å få Rodwell til Wigan på en låneavtale, et såkalt nødlån, allerede nå i mars.

En annen som sliter med spilletid er Javier Hernandez i Manchester United. Mannen fra Mexico har blitt koblet med Inter, men italienerne har avvist dette. Nå går også spillerens agent ut og avviser disse ryktene. Det er likevel ventet at Hernandez kan få forlate United etter sesongen og både Arsenal og Tottenham skal være blant klubbene som vurderer å gjøre et framstøt.

Italienske Claudio Marchisio blir stadig vekk koblet med en overgang til Premier League, men de som håpet å se midtbanemannen på balløya fra neste sesong, blir nok skuffet. Marchisio skal nemlig være i ferd med å forhandle fram en ny avtale med Juventus og sier at han ikke har hørt noe fra verken Arsenal, Liverpool eller Manchester United, slik engelsk presse hevder.

Makro Marin ble en gang i tiden omtalt som Tysklands svar på Lionel Messi, men det begynner å bli en stund siden. Denne sesongen har den offensive midtbanemannen vært på lån i spanske Sevilla og Marin har nå hintet om at det trolig ikke blir noen retur til Chelsea etter sesongen. På Stamford Bridge er det uansett hard kamp om de plassene som Marin ønsker å bekle.

Mario Balotelli er en fyr Premier League-fansen kjenner godt og neste sesong kan de bli enda bedre kjent med bråkmakeren. Både Arsenal og Chelsea ser på muligheten for å hente Balotelli tilbake til engelsk fotball.

Arsenal har også jaktet Karim Benzema fra Real Madrid i lengre tid, ifølge spanske Marca, men nå skal spissen være i ferd med å skrive under på en ny kontrakt med storklubben, melder samme spanske avis.

Mats Hummels har tidligere blitt koblet med blant andre Manchester United, men nå skal spilleren ha ytret et ønske om å dra til Barcelona, hevder talkSport.

Stoke-keeper Asmir Begovic er en populær mann og nå ønsker selveste Real Madrid å hente keeperen. Prislappen skal ligge på rundt 15 millioner pund.

Til slutt tar vi med et rykte som dukker opp med jevne mellomrom. Chelseas David Luiz skal stå øverst på ønskelisten til Barcelona. Katalanerne har i lengre tid jaktet en ny stopper og ser på brasilianeren som en god løsning.

Kilder: BBC, Daily Mirror, Daily Star, Marca, Daily Telegraph, talkSport, Daily Express.

Reklame

Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus

Kommentarer til denne saken