Gå til sidens hovedinnhold

Torsdagens Premier League-rykter

Mener Eden Hazard bør dra fra Chelsea.

Eden Hazard har vært i strålende form for Chelsea denne sesongen, men framtiden til belgieren på Stamford Bridge skal likevel være usikker. Belgias landslagstrener Marc Wilmots har nå uttalt at Hazard burde forlate de blå og heller stikke til PSG. Der vil han bli en bedre spiller, hevder Wilmots.

Manchester United har lenge blitt koblet med tyske Toni Kroos og nå hevder mediene at visestyreformann i klubben, Ed Woodward, ble igjen i Tyskland etter Uniteds møte med Bayern München onsdag, for å snakke med spilleren. Kroos har enn så lenge takket nei til en ny avtale med Bayern.

Jay Rodriguez pådro seg en lei skade nylig og går glipp av VM, men det stopper ikke Arsenal fra å vise interesse for Southampton-spissen. Arsene Wenger og hans team følger situasjonen til 24-åringen nøye, hevdes det.

Rodriguez har en fortid i Burnley og mannen klubben håper å hente inn som en eventuell erstatter holder også til i Burnley. Danny Ings står på ønskelisten.

Arsenal skal for øvrig også være interessert i å hente inn Iker Casillas fra Real Madrid. Det er Arsenal-spiller Santi Cazorla som hevder dette.

Manchester United mister trolig Patrice Evra til sommeren og David Moyes er allerede i gang med å finsikte en ny back. Santiago Aris fra PSV nevnes nå.

Den iranske spissen Sardar Azmoun er en ettertraktet mann og både AC Milan og Arsenal skal være ute etter 19-åringen. Russiske Rubin Kazan skal imidlertid være nærmest signaturen til unggutten. Partene er i samtaler.

M'Baye Niang er en mann de fleste allerede har stiftet bekjentskap med gjennom fotballspillet «Football Manager». Også i den virkelige verden er franskmannen en spennende spiss og både Tottenham og Arsenal skal ha AC Milan-spilleren på blokka. 19-åringen har vært utlånt til Montpellier i år.

Alfred Ndiaye har ikke blitt noen suksess i Sunderland. Han har tilbragt den inneværende sesongen på lån. Nå skal Real Betis være ute etter å kjøpe spilleren permanent, men er kun villig til å hoste opp 2 millioner pund. Sunderland la ut rundt 4 millioner pund da de hentet Ndiaye i 2013.

Vi tar med at Borussia Dortmund vurderer både Portos Jackson Martinez og Fulhams Konstantinos Mitroglou i jakten på en ny spiss. Tyskerne har allerede sikret seg Adrian Ramos som erstatter for Robert Lewandowski, men polakken kan knappe erstattes av kun én mann.

Kilder: BBC, The Sun, Metro, Daily Star, Sport 360, Daily Mirror.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken