Total kollaps for Hareides menn

Atletico Madrid ble for sterke for Malmö.

23.10.14 06:23
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=vcTbQTKyv8vZ9F8JT_hEzsmPJz4CxfzkTFOXfWSQP0LQz9kHA6DUrua6SFz51pF1fZd8exDGNGkgPpwRvoLx8txFckpsjpn4L37Ls55ZBGIiUFBBxr7wt_OwhE9Uv8jPydRgXxm5iyQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

ATLETICO - MALMÖ 5-0:

Åge Hareides Malmö forsvarte seg godt i én omgang, men måtte ble flere nummer for små da Atletico satte inn et ekstra gir etter pause i Champions League-oppgjøret i Madrid onsdag kveld.

KOLLAPS: Åge Hareides spillere forsvarte seg godt i førsteomgang, men Malmö slapp inn flere mål etter pause. Foto: Sergio Perez (Reuters)

Med én scoring hver til Koke, Mandzukic, Griezmann, Godin og Cerci ble det en helsvart kveld for de tilreisende fra Sverige, som altså tapte hele 5-0.

Svenskene ligger nå sist i gruppe A etter tre kamper.

- Vi kan ikke være bekjent av det som skjer i andreomgang, sier Åge Hareide til Viasat etter kampen.

- Det blir en kollektiv kollaps, forklarer svenskenes norske trener.

Presset gjestene
Ikke uventet var det den regjerende spanske seriemesteren som var best før pause i Madrid.

Hjemmelaget presset Åge Hareides menn gjennom store deler av første omgang, og var svært nære med å ta ledelsen etter cirka 32 minutter spill, da Antoine Griezmann satte ballen i tverrleggeren.

På returen ventet Mario Mandzukic, men Atletico-spissen fikk ikke nok kraft i sin heading, slik at han ikke klarte å overliste Malmö-forsvaret.

Få minutter senere skulle Arda Turan få muligheten for hjemmelaget, da Mandzukic spilte han fri, men tyrkeren klarte ikke å ta vare på sjansen.

Dermed stod det fortsatt 0-0 ved pause.

Koke scoret
Mens Malmö forsvarte seg godt før pause, tok det ikke mer enn to minutter av andre omgang før hjemmelaget tok ledelsen.

Scoringen kom etter at Koke på lekkert vis fikk ballen foran mål og satte den enkelt mellom stengene til jubel fra hjemmepublikummet.

Atletico fortsatte å presse gjestene også etter scoringen, og skulle få lønn for strevet.

Etter 61 minutter fant Koke lagkamerat Mandzukic foran mål, før sistnevnte satte inn 2-0 for Atletico.

Målene rant inn
Noen minutter senere stod det 3-0 til hjemmelaget. Denne gangen var det Antoine Griezmann som var sist på ballen. Franskmannen tok med seg ballen fra sekstenmeterne før han satte ballen i mål.

Tre minutter før slutt satte Diego Godin inn hjemmelagets fjerde scoring for kvelden da han headet Kokes corner i mål.

Men Alessio Cerci ville også være med på det som etter hvert ble en målfest i Madrid. På overtid prøvde Atletico-spilleren seg med en langskudd, som snek seg inn ved stolperoten.

Kampen endte dermed hele 5-0 til hjemmelaget.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag