Totalt kaos på Frankrike-trening

Foto: Reuters/Scanpix

Forbundsleder trekker seg, slåsskamp på treningsfeltet, og nå nekter stjernene å trene.

20.06.10 17:49

Det er kaos i den franske VM-troppen.

Først ble Nicolas Anelka sendt hjem i skam etter at han angivelig skal ha lirt av seg noen gloser om landslagssjef Raymond Domenech i pausen av 2-0-kampen mot Mexico.

Deretter startet Manchester United-stjerne og Frankrike-kaptein Patrice Evra sin forræderjakt. Venstrebacken har tydeligvis også mer aggresjon på lager, og viste det tydelig søndag.

I bråk på trening
Ifølge Reuters skal Evra har nemlig har røket i tottene på trener Robert Duverne under en treningsøkt i Sør-Afrika.

Det startet med en heftig diskusjon mellom Evra og Duverne før det hele utartet seg. Situasjonen skal ha vært så opphetet at utskjelte Domenech måtte gå imellom kamphanene.

Treningen ble også avbrutt etter episoden. De franske spillerne skal ha avbrutt treningen som en støtteerklæring til Nicolas Anelka.

- Det vil ikke trene. Det er en skandale, sier Jean-Louis Valentin i det franske fotballforbundet.

- Dette er en skandale for det franske folk, og for alle unge fans som har reist hit for å se laget trene, forteller Valentin.

Trekker seg
Dette blir trolig også Jean-Louis Valentins siste uttalelse som leder for det franske fotballforbundet. I hvert fall ifølge ham selv.

- Jeg slutter i jobben. Jeg har ikke noe ønske om å være her lenger. Jeg drar hjem til Paris, uttaler ham ifølge Reuters.

Valentin ble også spurt av en journalist om det var han som var forræderen Patrice Evra har snakket så mye om, og tok nesten til tårene da han svarte «No, no, no!».

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.