Tottenham er best i London

Foto: Ian Horrocks / Getty / All Over Press

Med seier i kveldens derby mot West Ham er saken klar.

25.02.13 12:19

Sportspills meny mandag
V4 Åby: Friske takter fra Takter

V65 Leangen: En prins og Edvard
Premier League: Skader og karantener
Regnskap: Strålende odds-uke

Langoddsen byr på to mandagskamper i Serie A, London-derby i Premier League og Levante - Osasuna fra spansk Primera. Ellers finner vi blant annet tysk, fransk og tyrkisk fotball, noe ishockey og sluttspill i bandy.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
227. Udinese - Napoli H 2,75

Serie A. Udinese hører til blant seriens mest utpregede hjemmelag. Seire over Inter, Fiorentina, Siena og Torino i de fire siste på Friuli bygger opp under det, og 7-4-1 hjemme totalt er sterkt. Udinese stiller et godt lag i dag. Napoli er nest best i Serie A, de har et stykke opp til Juventus men også en liten luke ned til Milan og de andre som jager bak. Napoli skuffet imidlertid en smule med 1-1 borte mot Lazio, spesielt i førsteomgangen var de ikke til å kjenne igjen, og 0-5 sammenlagt for Plzen i Europa League var overraskende svakt, spesielt 0-3 hjemme i den første kampen. 0-0 mot Sampdoria forrige serierunde er heller ingen maktdemonstrasjon, og dermed har man scoret én gang på sine fire siste spilte. Vi heller mot at hjemmelaget skal være favoritter her, og 2,75 for hjemmeseieren må testes.

Dagens avslag
244. Lazio - Pescara (0-1) H 1,63

Serie A. Lazio er gjort til store favoritter i kveldens andre Serie A-oppgjør. Ikke så rart, når de spiller hjemme mot Pescara, laget som ligger på nedrykk og som røk 0-6 borte for Sampdoria nylig og 0-2 hjemme for Cagliari forrige runde. Det kan være Pescara gjør en ny, svak bortekamp, men de har også spilt 1-1 i Palermo og vunnet 2-0 borte mot Fiorentina i år, så ufarlige er de ikke. Lazio har 0-2-3 på sine fem siste i ligaen, de har flere mann på skadelisten, inkludert toppscorer Klose, og de har to harde Europa League-kamper mot Borussia Mönchengladbach i beina, i tillegg til seriekampene. Derfor synes vi ikke 1,63 på en klar hjemmeseier er så mye å juble for.

Dagens spill
Det er en del interessant på langoddsen denne gangen, spesielt til mandag å være, og aller mest interessant i våre øyne er oppgjøret i Premier League.

Det er seks lag fra London i Premier League denne gangen, og tre av dem kjemper om plasseringer som gir spill i Champions League. Tottenham vil passere Chelsea og innta 3. plassen dersom de slår West Ham i kveld.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

237. West Ham - Tottenham
Premier League. West Ham ligger rundt midten av tabellen. De verste skadeproblemene er tilbakelagt, men 1-1-3 og målscore 5-11 på de fem siste, er heller svakt. De vant imidlertid sin forrige hjemmekamp, 1-0 mot Swansea, og er ubeseirede i tre på rad hjemme, mens det har blitt mange baklengs og ingen poeng på reise den siste tiden. London-dueller mot Arsenal og Fulham er nylig tapt, henholdsvis 1-5 og 1-3. Det ble 1-1 mot QPR på dagens bane for en drøy måned siden. West Ham er definitivt tøffest å hanskes med hjemme på Upton Park, der de står med 6-4-3 totalt.

Manager Sam Allardyce har både James Collins (f) og Joey O'Brien (f) tilbake i troppen, begge har vært ute med skade en stund. George McCartney (f) er stadig ute.

Tottenham har 6-4-0 på de ti siste rundene i ligaen, og ligger ett poeng bak nærmeste London-rival, Chelsea, men ett poeng foran Arsenal, før kveldens kamp. 4. plassen Tottenham innehar for tiden er meget viktig med tanke på Champions League neste år, men 3. plass vil være enda bedre, den gir direkte plass i gruppespillet. Tottenham har 7-2-4 borte i ligaen totalt. Tottenham har nylig avansert i Europa League på bekostning av franske Lyon, med 2-1 i London og 1-1 i Lyon. Dembele scoret den viktige 1-1-utlikningen i Lyon i det 90. minutt sist torsdag, avansementet kom med et nødskrik og kostet krefter. Gareth Bales to frispark-scoringer i det første oppgjøret var verdensklasse, og Tottenham er sterke når de har Bale i form.

Manager Villas-Boas mangler fortsatt Jermain Defoe (a), sammen med Younes Kaboul, Sandro og Tom Huddlestone som har vært ute en god stund. Det er ventet at Hugo Lloris er tilbake i mål i dag, etter å ha fått hvile i Europa League.

Vi vet omtrent hva West Ham er gode for hjemme på Upton Park. De har sett frem mot denne kampen lenge, og er lystne på å vinne et derby igjen. Spørsmålet er om Tottenham er slitne etter bortekampen i Lyon torsdag. Vi tror Tottenham som alle andre etter hvert vil bli preget av tett program, men kanskje ikke allerede nå, de hadde tross alt spillefri sist helg. Tottenham har banens beste offensive spiller i Gareth Bale. Han kan bikke kampen i deres favør og vi spiller B til 2,00. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.55.

Se kampen live på TV 2 Sumo

237. West Ham - Tottenham 3,10 3,05 2,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.