*Nettavisen* Sport.

Tottenham følger Berg Hestad

Daniel Berg Hestad imponerte Tottenham-manager David Pleat i helgas kamp mot Feyenoord. Nå vil engelskmennene se den tidligere Molde-spilleren i aksjon igjen.

11.03.04 13:22

Berg Hestad dro fra Molde til Heerenveen i vinter, og har gjort sine saker bra i Nederland. Med nordmannen på laget har Heerenveen slått både PSV Eindhoven og Ajax, og i helga ble det 2-2 mot Feyenoord.

Spilte godt
På tribunen satt Tottenham-manager David Pleat og lot seg imponere av nordmannens innsats. Ifølge nederlandsk presse kom Pleat for å se nærmere på Feyenoord-talentet Robin van Persie, men det var Berg Hestad og lagkameraten Mika Väyrynen som fikk Spurs-sjefen til å kose seg. Pleat skal ha notert seg navnene, og vil se begge i aksjon igjen.

- Dette tar jeg med en stor klype salt, sier Berg Hestad til TV 2 Nettavisen.

- Han kom for å se en annen, så meg og Vayrynen, og har sikkert 40 navn på blokka allerede, legger han nøkternt til.

- Spurs var favorittklubben
Etter bare åtte kamper i sin nye klubb virker det noe fjernt å tenke på en ny arbeidsgiver allerede nå. Men Berg Hestad utelukker ingenting.

- Tottenham er en stor klubb, men det skal litt til. Selv om jeg en gang drømte å spille i Premier League, tenker jeg ikke på det nå, sier han.

- Har du noe favorittlag i England da?

- Hehe..det er faktisk Tottenham, så en overgang dit ville ikke vært det aller verste akkurat. Men forholdet til dem endret seg litt da jeg spilte sammen med Espen Baardsen og Steffen Iversen på landslaget da de spilte i Tottenham. Det blir ikke helt det samme da, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.