Gå til sidens hovedinnhold

Tottenham kan la Bale gå

Gareth Bale får lov å bestemme over sin egen framtid.

Det siste året har Tottenhams venstrekant Gareth Bale vært en åpenbaring for London-klubben. Fra å være en spiller som tapte hver eneste kamp han deltok i, har den walisiske 21-åringen blitt en av Europas aller mest ettertraktede spillere.

Bale forlenget kontrakten sin med Tottenham senest i mars, og er i utgangspunktet bundet til klubben fram til 2015. Men nå skriver avisen Metro at Tottenham kan være villig til å la Bale gå. Vel å merke dersom rett pengesum kommer på bordet.

Manager Harry Redknapp har gjort det til et varemerke å være ærlig med sine spillere, og klubben vil informere Bale om eventuelle bud som kommer. Slik vil Bale selv være med på å styre sin egen fremtid.

Bale selv har sendt tvetydige meldinger om hva han ønsker. Han har sagt at han ønsker å fortsette å spille i Champions League – det er noe Tottenham ikke kan tilby i øyeblikket, siden femteplass er det beste klubben kan håpe på i Premier League. Samtidig har han også sagt at han trives veldig bra i Tottenham og ikke har noe hastverk.

De fleste toppklubber i Europa er de siste månedene blitt koblet til Bale, men de heteste ryktene i England i øyeblikket er at både Chelsea og Manchester City vurderer å legge inn bud på rundt 360 millioner kroner.

HTML EMBED
Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget