RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Brad Friedel har vært keeper i nesten 30 år, men etter denne sesongen er det slutt. Nå har 43-åringen bestemt seg for å legge støvlene på hylla.
Brad Friedel har vært keeper i nesten 30 år, men etter denne sesongen er det slutt. Nå har 43-åringen bestemt seg for å legge støvlene på hylla. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)

Tottenham-keeper legger opp

Brad Friedel har vært keeper i nesten 30 år, men etter denne sesongen er det slutt. Nå har 43-åringen bestemt seg for å legge støvlene på hylla.

Det er Tottenham som meddeler dette, men ved siden av klubben fra Nord-London, har Friedel også spilt for Blackburn, Liverpool og Bristol Rovers i den engelske toppserien.

Friedel har i tillegg til dette spilt på det amerikanske landslaget 82 ganger. Han kom til Tottenham i 2011, men har den siste tiden vært reserve for Hugo Lloris etter at franskmannen kom til London-klubben i 2012.

– Når jeg nå snart skal avslutte karrieren min, er jeg svært stolt av det jeg har oppnådd på banen, men da jeg bestemte meg for å satse for fullt på fotballen, trodde jeg aldri karrieren skulle vare så lenge, sier han i en uttalelse til Tottenhams hjemmeside.

Han sier han kommer til å fortsette som ekspertkommentator for amerikansk fjernsyn etter at den aktive karrieren nå er over. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere