Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenham-keeper legger opp

Brad Friedel har vært keeper i nesten 30 år, men etter denne sesongen er det slutt. Nå har 43-åringen bestemt seg for å legge støvlene på hylla.
Brad Friedel har vært keeper i nesten 30 år, men etter denne sesongen er det slutt. Nå har 43-åringen bestemt seg for å legge støvlene på hylla. Foto: Lynne Cameron (Pa Photos)
Brad Friedel har vært keeper i nesten 30 år, men etter denne sesongen er det slutt. Nå har 43-åringen bestemt seg for å legge støvlene på hylla.

Det er Tottenham som meddeler dette, men ved siden av klubben fra Nord-London, har Friedel også spilt for Blackburn, Liverpool og Bristol Rovers i den engelske toppserien.

Friedel har i tillegg til dette spilt på det amerikanske landslaget 82 ganger. Han kom til Tottenham i 2011, men har den siste tiden vært reserve for Hugo Lloris etter at franskmannen kom til London-klubben i 2012.

– Når jeg nå snart skal avslutte karrieren min, er jeg svært stolt av det jeg har oppnådd på banen, men da jeg bestemte meg for å satse for fullt på fotballen, trodde jeg aldri karrieren skulle vare så lenge, sier han i en uttalelse til Tottenhams hjemmeside.

Han sier han kommer til å fortsette som ekspertkommentator for amerikansk fjernsyn etter at den aktive karrieren nå er over. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!