Gå til sidens hovedinnhold

- Tottenham-Levy håper Real sparker Ancelotti

Skal ha italieneren på toppen av ønskelista.

Tottenham må nok en gang fylle den tomme managerstolen, etter at Tim Sherwood ble avskjediget etter at sesongen var ferdigspilt.

Nederlandske Louis van Gaal var lenge styreformann Daniel Levys favoritt til jobben, men takket heller ja til den ledige posten i Manchester United. Van Gaals landsmann Frank de Boer seilet deretter opp som den heteste kandidaten, men han skal nå ha uttalt at han blir i Ajax.

Dermed ryktes Southamptons Mauricio Pochettino å lede an i kampen om jobben på White Hart Lane. Nå melder imidlertid engelske Mirror at Daniel Levy har et lite håp om å istedenfor lande Real Madrid-manager Carlo Ancelotti, ettersom italieneren har en lengre og mer imponerende CV å vise til enn Southampton-manageren.

For at det skal skje må italieneren derimot få sparken i Madrid-klubben, noe han risikerer dersom hvittrøyene taper lørdag kvelds Champions League-finale mot Atlético.

Dermed er man i en situasjon der en av Tottenhams øverste sjefer muligens gjerne ser samarbeidsklubben tape en av sine viktigste fotballkamper, for selv å kunne hente treneren deres.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken