RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenham nekter å finne seg i dette

STRAFFE OG UTVISNING: Younes Kaboul ble utvist etter denne duellen med Samuel Eto'o. Tottenham anker nå avgjørelsen for å slippe unna tre kampers karantene for midtstopperen.
STRAFFE OG UTVISNING: Younes Kaboul ble utvist etter denne duellen med Samuel Eto'o. Tottenham anker nå avgjørelsen for å slippe unna tre kampers karantene for midtstopperen. Foto: Rex/javier Garcia/bpi
Sist oppdatert:
Anker Younes Kabouls røde kort, hevder engelsk avis.

Tottenham har bestemt seg for å anke det røde kortet Younes Kaboul fikk i helgens 4-0-tap for Chelsea, skriver Daily Mail.

Midtstopperen var på etterskudd i en duell med Samuel Eto'o, og da kameruneren gikk i bakken, pekte dommer Michael Oliver på straffemerket og ga Kaboul marsjordre.

Direkte rødt kort betyr tre kampers karantene, men det mener altså Spurs er urimelig i denne situasjonen. Tottenham-manager Tim Sherwood er ikke i tvil om at Kaboul ikke burde vært utvist.

- Det er ikke straffe og ikke rødt kort, men det sørget for at kampen var over. Spillerne viste mangel på karakter, og for mange av dem er for snille mot hverandre. De må vise mer guts og ikke være venner hele tiden. De må dra det ut av hverandre. Vi sviktet fansen i en stor kamp, sa Sherwood til Sky Sports etter kampen.

Stillingen var 1-0 da Kaboul ble utvist. Eden Hazard doblet ledelsen på det påfølgende straffesparket.

Tottenham ligger for øyeblikket på femteplass i Premier League og har ikke gitt opp håpet om en plass i neste års Champions League.

SKJØNTE LITE: Younes Kaboul slo ut med armene etter å ha fått rødt kort.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere