RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenham på troféjakt

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Martin Jol oppmuntrer fansen før torsdagens kamp mot Sevilla.

Tottenham Hotspurs nederlandske manager ser ingen grunn til at ikke Tottenham skal kjempe om trofeer. Torsdag kan londonklubben ta et langt skritt mot semifinalen i Uefa-cupen.

Det blir Tottenhams første kvartfinale i Europa på 15 år. Martin Jol ser det som et nytt bevis på at klubben er på rett vei.

- Jeg tror helt ærlig at jeg kan lede Spurs tilbake dit hvor de var for 40 år siden. Hvorfor skal vi ikke kunne kjempe om titler og trofeer? Potensialet er her, mener Jol.

Sevilla går til kvartfinaleoppgjøret med favorittstempelet. Det spanske laget vant Uefa-cupen i fjor, og ligger i skrivende stund på andreplass i Primera Division.

- Vi kan definitivt vinne Uefa-cupen, hevder Jol overfor BBC.

- Vi møter kanskje det beste laget som er igjen i turneringen, men vi er også et topplag, og du må slå denne type lag hvis du skal vinne trofeer, legger han til.

Martin Jol overtok Tottenham i november 2004, og etter at klubben var bare tre poeng bak en plass i Uefa-cupen i hans første sesong, endte det med femteplass forrige sesong. Det er Tottenhams beste plassering siden 1990.

Akkurat nå ligger laget på sjetteplass i Premier League.

Nettavisen følger Uefa-cupen direkte fra klokken 19.00 torsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere