RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / Privat

Tottenham-sjefen fikk Reidar kastet ut av Alfheim

Sist oppdatert:
Ropte «sacked in the morning» til André Villas-Boas.

Etter at Reidar Stenersen jr. (29) ropte de norske ordene for «du får sparken i morgen» til Tottenhams pressede trener André Villas-Boas på Alfheim, ble han kastet ut av stadion av en sikkerhetsvakt.

Årsaken skal være at André Villas-Boas personlig ba om å få fjernet ham fra langsiden på Alfheim under Europaligakampen torsdag kveld.

- Det som skjedde, var at jeg begynte å rope «sacked in the morning» til Villas-Boas mot slutten av første omgang. Jeg satt rett bak ham, og da jeg sang det, så han stygt på meg. Fem minutter senere kom en vakt bort og ba meg fjerne meg fra plassen min, forteller Stenersen til Nettavisen.

Bekrefter saken
Det var Nordlys som først omtalte saken. Til avisen bekrefter sikkerhetsansvarlig Hans-Thore Hanssen at én person ble flyttet under kampen - og at det var etter initiativ fra Tottenhams manager.

- Han ble bedt om å flytte over til andre siden. Jeg var ikke der selv da det skjedde, så hva han har ropt kan jeg ikke svare på - men jeg vet at han (Villas-Boas) hadde henvendt seg til UEFA-inspektøren, som igjen henvendte seg til våre vakter, forteller Hanssen til Nordlys.

- Sett i ettertid, var oppførselen din så ille at du forstår hvorfor du ble kastet ut?

- Nei. Jeg var ikke stygg, og jeg sa ingen ufine ord. Det var kun et par setninger som ble sagt, og jeg er sikker på at de har opplevd verre. De får gjennomgå på stadioner som tar 60.000, så at det skulle bli så ille på Alfheim, det hadde jeg ikke trodd, forteller Stenersen jr. med et smil.

- Hvorfor tror du han tok det så ille opp nå?

- Han er under stort press. Jeg så han uttalte til The Guardian at han ikke føler press etter City-kampen (tapte 0-6), men dette er vel bevis for at han bryr seg, sier Stenersen jr. lattermildt.

«Hevn» på søndag
Tromsø- og Manchester United-supporteren forteller at torsdagens utkastelse ikke får noen følger for han personlig.

- Jeg måtte bare forlate kampen, og det er ingen andre konsekvenser av dette. For meg er dette bare en artig greie og humor. Fotballstjernene sier at de ikke bryr seg, men dette viser at de faktisk gjør de. De plukker nok opp mye, sier 29-åringen.

Han kan få sin «hevn» allerede på søndag. Da møter nemlig favorittlaget Manchester United Tottenham på White Hart Lane.

- Vi får satse på det, avslutter Stenersen jr.

MER FRA NETTAVISEN:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere