RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenham-spiller håper Tottenham taper

Foto: CARL DE SOUZA (AFP)
Jamie O’Hara i dilemma.

Portsmouths midtbanespiller Jamie O’Hara er på utlån fra Tottenham. Han er med andre ord Tottenhams eiendom.

Men likevel håper han at Tottenham taper omkampen i FA-cupens kvartfinale mot Fulham onsdag kveld.

Egoistisk og ærlig
- Det er ganske rart, fordi for første gang i livet håper jeg Spurs taper. Jeg har alltid støttet dem, men jeg må være egoistisk og ærlig, jeg ønsker at Fulham skal gå videre, sier O’hara.

Årsaken er at vinneren av oppgjøret mellom Tottenham og Fulham møter nettopp Portsmouth i semifinalen på Wembley. Og blir Portsmouths motstander Tottenham får ikke O’Hara spille.

- Jeg vil spille på Wembley. Jeg blir knust om jeg går glipp av det. Jeg er vokst opp som Spurs-tilhenger og sett dem hele livet, så jeg vet ikke hvordan dette blir mottatt, sier O’Hara.

Uheldig
- Dersom det blir Tottenham i semifinalen vil jeg være der som tilhenger, heie på Portsmouth og håpe at de går til finalen, sier Tottenham-spilleren.

O’Hara er for øvrig forfulgt av uhell i viktige cupoppgjør. Han ble ikke inkludert i Tottenhams tropp da laget vant ligacupen i 2008, og han misset på et avgjørende straffespark da Tottenham tapte for Manchester United i finalen året etter.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere