RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TIL HULL: Jake Livermore blir Hull-spiller på permanent basis. Her fra FA-cupfinalen mot Arsenal.
TIL HULL: Jake Livermore blir Hull-spiller på permanent basis. Her fra FA-cupfinalen mot Arsenal. Foto: Nick Potts (Pa Photos / NTB scanpix)

Tottenham-spiller klar for ny klubb

Jake Livermore er klar for ligarival Hull.

Midtbanespilleren Jake Livermore (24) var utleid til Hull fra Tottenham forrige sesong. Nå er han blitt enig med klubben om en permanent avtale.

Livermore har signert en treårsavtale med Premier League-klubben, etter at klubbene ble enige om en overgangssum. Summen er ikke bekreftet, men ifølge nyhetsbyrået AFP skal den være på om lag 80 millioner kroner.

- Jeg er veldig fornøyd med å slutte meg til Hull på permanent basis. Jeg likte meg godt her forrige sesong på lån og har troen på at klubben kommer til å gjøre det godt, sa Livermore.

Midtbanespilleren fikk 41 kamper for Hull forrige sesong. Laget endte på 16.-plass på tabellen og kom til finale i FA-cupen. Der ble det tap for Arsenal.

- Jeg hadde gjort det klart for Tottenham at jeg ønsket en permanent overgang. Etter at klubbene ble enige om en sum har det gått slag i slag, sa Livermore. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere