RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenham-trippel sendte APOEL ut av Europa

Sist oppdatert:
Tottenham vant enkelt mot Ghayas Zahid og hans APOEL.

TOTTENHAM - APOEL 3-0:
REAL MADRID - BORUSSIA DORTMUND 3-2:

Tottenham hadde på forhånd sikret seieren i gruppe H i Champions League, og stilte derfor et noe reservepreget lag i møte med APOEL.

Likevel var det mer enn nok til å sikre seieren mot kypriotene.

- Å avslutte gruppespillet på en god måte er fantastisk for oss. Noen spillere som ikke hadde spilt hver uke fikk muligheten til å spille, og jeg er fornøyd med deres prestasjoner. Å ta 16 poeng i gruppespillet er en fantastisk prestasjon i en vanskelig gruppe, sier Tottenham-manager Mauricio Pochettino til BT Sport ifølge BBC.

Danny Rose måtte byttes ut etter knappe 70 minutters spill etter å ha pådratt seg et kutt i hodet. Den var engelskmannen lite fornøyd med.

- Spillere er aldri glade når de blir byttet ut. Han hadde et stort kutt, og legene sa at han trengte å sy, og at det var umulig å spille. Selvfølgelig var han frustrert fordi det var i Champions League, men det er ikke noe galt, sier argentineren.

BLODIG: Danny Rose pådro seg et kutt i hodet, og fikk ikke fullføre kampen. I stedet måtte han i garderoben for å sy kuttet.

2-0 til pause

Etter å ha skapt flere store målsjanser, kom scoringen etter 20 minutters spill.

Serge Aurier slo et presist innlegg som havnet hos Fernando Llorente. Spissen fikk vendt opp foran APOEL-målet, og sendte ballen forbi keeper Nauzet Perez.

I det 37. minutt doblet Heung Min Son Tottenhams ledelse. Sørkoreaneren kombinerte pent med Llorente, før han sendte ballen i mål på lekkert vis.

EXIT: Ghayas Zahid (venstre) og hans APOEL tapte mot Tottenham, og endte dermed sist i gruppe H i Champions League-gruppespillet.

Zahid fra start

Norske Ghayas Zahid startet kampen for gjestene, men klarte ikke å være med på å nekte Tottenham seieren.

Den tidligere Vålerenga-spilleren viste til tider noen fine detaljer, men led under at APOEL ble satt under kraftig press av londonklubben.

APOEL var avhengige av å plukke poeng Tottenham for å sikre seg tredjeplassen i gruppen, og dermed også en plass i utslagsrundene i Europa League. Slik gikk det altså ikke.

I den andre omgangen scoret Georges-Kévin N'Koudou Tottenhams tredje mål for kvelden. Målet kom ti minutter før slutt.

SCORET: Fernando Llorente scoret sitt første mål for Tottenham onsdag kveld.

Slo tilbake mot Real Madrid

I den andre kampen i gruppe H tok Real Madrid imot tyske Borussia Dortmund.

Hjemmelaget fikk en god start, og ledet 2-0 allerede etter 12 minutters spill, etter scoringer av Borja Mayoral og Cristiano Ronaldo.

To minutter før pause reduserte Pierre-Emerick Aubameyang for tyskerne da han stanget ballen i mål etter et godt innlegg fra Marcel Schmelzer.

Samme mann stod også bak utligningen tre minutter ut i den andre omgangen. Aubameyangs første skudd ble stoppet av keeper Keylor Navas, men returballen klarte ingen å stoppe. Aubameyang lobbet ballen lekent over den costarikanske målvakten og inn i Real Madrid-målet.

Ti minutter før slutt tok Real Madrid tilbake ledelsen da Lucas Vásquez ble servert av Theo Hernández.

Se høydepunktene fra Real Madrids seier:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere