RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tottenhams Jan Vertonghen ute til desember

UTE TIL DESEMBER: Tottenhams Jan Vertinghen.
UTE TIL DESEMBER: Tottenhams Jan Vertinghen. Foto: Oli Scarff (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Dårlig nytt for londonklubben.

Det er Tottenham som bekrefter at belgieren er satt ut av spill.

Forsvarsspilleren skal ha pådratt seg en lyskeskade i møtet med Huddersfield i slutten av september og skal ha fått tett oppfølging de siste 12 dagene, skriver londonklubben i en pressemelding.

- Undersøkelser har vist at han responderer godt på den foreløpige rehabiliteringen. Den belgiske landslagsspilleren vil nå fortsette opptreningen og tar sikte på å være tilbake i full trening i desember, skriver Tottenham.

Tottenham opplyser videre at belgieren først kommer til å være tilbake i full trening i desember, og går dermed glipp av flere kamper i høst.

Midtstopperen spilte alle de sju første ligakampene til Tottenham denne sesongen, før han pådro seg skaden i 2-0-seieren over Huddersfield.

31-åringen er ansett som en meget viktig brikke i de bakre rekker hos londonklubben, som har fått en god start på sesongen i Premier League.

Etter de åtte første serierundene ligger klubben som nummer fem i Premier League, med 18 poeng, og har god kontakt med topplagene.

I Champions League har Spurs imidlertid fått en meget tung start på gruppespillet, i en tøff gruppe, og står med null poeng etter to kamper.

Klubben har tapt borte mot Inter og hjemme mot Barcelona så langt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere