500 - Internal Server Error

[]
Gå til sidens hovedinnhold

Tottenhams nye stjerne er klar

Klubben bekrefter at Moussa Dembele er kjøpt fra Fulham.

Moussa Dembele har lenge vært en svært ettertraktet spiller blant klubbene i Premier League.

Fulham-stjernen har blitt koblet med både storklubber og mindre klubber, men nå har Tottenham stikker av med underskriften.

- Vi gleder oss over å kunne annonsere at vi har kommet til enighet med Fulham om en overgang for Mousa Dembele, skriver klubben på sintwitterprofil.

Fulham og manager Martin Jol gikk tirsdag langt i å antyde at Dembele ville bli solgt etter at londonklubben røk hodestups ut av ligacupen.

Jol kunne bekrefte at den talentfulle spilleren hadde vært til medisinsk sjekk hos londonrivalen tirsdag kveld under en pressekonferanse.

Belgieren kom til Fulham før 2010-sesongen og ble raskt en favoritt på Craven Cottage. Den offensive midtbanemannen ble raskt også et mål for andre klubber.

Under tiden i Fulham spilte Dembele 73 kamper og scoret sju mål for klubben. Tidligere har han spilt for klubber som Germinal, AZ Alkmaar og Willem II.

25-åringen var ikke på banen da Fulham røk ut av ligacupen mot Sheffield Wednesday tirsdag og det satte fart på spekulasjonene rundt spillerens framtid.

Overgangssum og kontraktsperiode er enn så lenge ukjent, men det spekuleres i at Tottenham må ut med 15 millioner pund for spilleren.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar