Gå til sidens hovedinnhold

Totti: - Mesterligaen er vårt mål

Totti-dobbel da Roma fortsatte seiersrekken

Et effektivt Roma går fra seier til seier i Serie A. Lørdag kveld scoret Francesco Totti to ganger da Inter ble slått 3-0 på bortebane.

Veteranen forlenget nylig kontrakten med hovedstadsklubben i to år. Mot Inter viste han at han fortsatt holder høyt nivå. Totti var sterkt delaktig da klubben innkasserte seier nummer sju av sju mulige.

I det 18. minuttet fikk han ballen fra Gervinho og satte den i mål fra distanse. Gervinho skaffet straffe da seks minutter gjensto av første omgang. Totti var som vanlig sikker fra ellevemeteren.

TV-bildene viste for øvrig at Gervinho var utenfor Inters 16-meter da han ble klippet ned av Ricky Alvarez.

Mesterligaplass
Til tross for at laget virker uovervinnelig, var Totti forsiktig med å uttale seg om sjansen for å vinne ligatittelen.

- Det har vært en fantastisk sesongstart. Denne troppen kan nå langt, men sesongen er lang. Vi vil møte lag som er sterkere enn oss, og vi må kjempe for å nå en plass i mesterligaen. Det er vårt mål, sa 37-åringen.

Kevin Strootman var en annen toneangivende spiller for Roma lørdag. To minutter før hvilen la han pasningen som Alessandro Florenzi satte inn til 3-0.

Overtall
Inter spilte Roma til tider svært lavt i banen, men hadde ikke samme effektivitet som gjestene. Roma ble redusert til ti mann da Federico Balzaretti fikk sitt andre gule kort i det 79. minuttet, men heller ikke i overtall klarte hjemmelaget å score.

Fredy Guarín var nærmest da han dunket ballen i stolpen på stillingen 0-1.

Før søndagens kamper i Serie A har Roma fem poengs forsprang til Napoli og Juventus. Førstnevnte møter Livorno hjemme, mens Juventus tar imot Milan til storkamp.

Inter ligger på fjerdeplass i ligaen med 14 poeng. (©NTB)

Reklame

Rekordlav pris på Garmin-favoritt