RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Totti og Di Natale vrakes fra Italias VM-tropp

Italias landslagssjef Cesare Prandelli sier han ikke kommer til å ta med veteraner som Francesco Totti, Luca Toni og Antonio Di Natale til VM.
Italias landslagssjef Cesare Prandelli sier han ikke kommer til å ta med veteraner som Francesco Totti, Luca Toni og Antonio Di Natale til VM. Foto: Giampiero Sposito (Reuters)
Sist oppdatert:
Italias landslagssjef Cesare Prandelli sier han ikke kommer til å ta med veteraner som Francesco Totti, Luca Toni og Antonio Di Natale til VM.

Totti og Toni hadde håp om å få spille i Italias asurblå drakt en siste gang i sommerens VM, men landslagssjefen sier at verken de eller Di Natale kommer til å få plass i troppen med mindre det oppstår en skadekrise.

– Jeg har stor respekt for disse spillerne og de fortjener en bedre forklaring enn det de får i dag, men de vil bare komme med hvis det blir krise, sier Prandelli.

Han håper fortsatt Fiorentinas Giuseppe Rossi, som har vært ute siden januar med kneskade, blir klar til VM.

Mario Balotelli er Italias førstevalg på topp, og Prandelli kan velge mellom unge spisser som Mattia Destro fra Roma og Ciro Immobile fra Torino. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere